Cursuri de programare și robotică pentru copii

Construim un viitor sigur pentru copilul tău! Pornim de la 0 și îl învățăm cele mai căutate limbaje de programare.

Clubul de tehnologie pentru noua generație digitală

Play Video

Lumea e atât de mare, dar copiii sunt gata să o cucerească, indiferent de obstacole. Fiecare mică realizare le umple universul de bucurie. Iar problemele complexe rezolvate cu îndemânarea dobândită la cursurile Code School Clubs le oferă curaj, putere, independență. Încrederea în competențele proprii își face și ea loc și rămâne în timp. Le ghidează viitorul. 

Cu o metodă unică de predare, fiecare cursant se află în centrul experienței de învățare. Și nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te invităm să vezi cum se va simți și copilul tău la cursuri. Hai la o ședință gratuită de evaluare!

Back to School - pregătim copiii pentru succes în noul an școlar!

Prinde un loc la cele mai iubite cursuri Code School Clubs!

Cursurile de IT Code School Clubs duc un copil de la „începător”,
la „Sunt programator și accept oferta ta!”

Ce pot să învețe cursanții de la 7 ani?

Competențe
Digitale

Le dezvoltăm copiilor 5 mari arii de competență recunoscute de Uniunea Europeană:

  • alfabetizare digitală
  • comunicare și colaborare
  • crearea de conținut digital
  • siguranță online
  • rezolvarea problemelor

Gândire
Computațională

Există 4 abilitați cheie ale gândirii computaționale pe care un cursant Code School Clubs le deprinde pe parcursul unui curs:

  • descompunerea
  • recunoașterea de tipare
  • abstracția
  • crearea de algoritmi
 

Programare
Vizuală

Cei mici au ocazia să învețe încă de la 7 ani cum să folosească tehnologia în avantajul lor.

Lecțiile de programare pentru începători vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă. Dezvoltă jocuri, aplicații și animații, iar apoi pot să invite prietenii să se bucure împreună de ele.

Robotică
Primii pași

Curriculum-ul adaptat de Code School Clubs sprijină o călătorie clară, ușor de urmărit prin subiecte precum științe, inginerie și spațiu.

Cursanții dezvoltă proiecte captivante folosind o abordare bazată pe descoperire, își dezvoltă gândirea computațională și învață principii de inginerie.

Code Discovery -

copilul tău descoperă limbajele de programare și află ce îi place cel mai mult

Programarea simplă prin blocuri este distractivă și îi învață pe cei mai mici dintre programatori elemente de bază. Însă, ce urmează după?

Oportunitățile sunt extraordinare, iar cursurile Code School Clubs oferă flexibilitate pentru fiecare drum ales.

Începând cu vârsta de 9 ani vine momentul descoperirii. Părinții descoperă că au acasă un mic inginer în devenire, iar copiii descoperă următorul nivel pentru robotică, programare sau grafică.

Pentru cei care află că sunt pasionați de robotică, cursurile de Micro:bit sau Arduino îi așteaptă. Pentru gameri, Unity și Blender sunt 2 cursuri iubite. Iar pentru cei gata să dezvolte lumea digitală HTML CSS, Python, Python Grafică, C++ sau Java le stau la dispoziție.

Ce limbaje de programare pot să învețe
cursanții cu vârste cuprinse între
9 și 12 ani?

Thunkable

Platforma îndrăgită de părinți, dar și de dezvoltatori de aplicații.

Îi oferă copilului tău posibilitatea de a crea, în baza cursului Thunkable, jocuri și aplicații de mobil utile în viața de zi cu zi. Tu câte aplicații folosești zilnic?

Micro:bit

Primii pași în programarea unui dispozitiv hardware

Cursanții creează simple joculeţe în care se aprind leduri sau se execută diverse instrucţiuni atunci când se apasă pe un buton sau când se mişcă plăcuţa.

HTML & CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate.

Acest curs este ales pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu.

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot!

Unul dintre cele mai iubite cursuri. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Ce limbaje de programare pot să învețe
cursanții cu vârste cuprinse între
12 și 17 ani?

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți.

Folosit în întreaga lume, Python este un limbaj de programare prezent în jocuri, dar şi în platforme precum Spotify, Netflix, Youtube sau Google.

Grafică Python

Aplicaţii interactive, sau jocuri complexe în Python?

Cursul de Grafică Python Code School Clubs este conceput pentru a ajuta copiii care au parcurs cursul Python să continue să învețe bazele programării într-un mod vizual.

Unity

Cum ar fi să faci chiar tu un joc video 2D sau 3D cu Unity?

Știai însă că Unity este utilizat și în domenii precum cinematografie, medicină, arhitectură, inginerie, realitate virtuală și nu doar pentru a face jocuri?

Blender 3D

Personaje haioase, lumi vaste sau animații, pot fi create cu Blender.

Acest curs este căutat pentru libertatea de creație și pentru cunoștințele pe care le oferă în materie de dezvoltare de jocuri video și proiecte 3D.

C++

Transformă dorința de a programa cu ușurință folosind C++ în realitate.

Pas cu pas, ne asigurăm că fiecare elev înțelege acest limbaj de programare și poate să pună cunoștințele acumulate în practică fără efort.

Java

Ajută-l să înceapă o carieră în dezvoltare web, jocuri sau aplicații de mobil.

Java este folosit pentru aplicații de mobil, jocuri, programe complexe și interfețe grafice. Învățând Java, un copil are drumul deschis către aproape orice industrie din lume.

Flutter

-adaptabilitate și ușurință în procesul de dezvoltare și testare a aplicațiilor de mobil.

Până la finalul cursului, copilul tău va putea să lanseze proiecte care rulează pe mobil, web, desktop și pe sisteme multiple de operare precum Android, iOS, macOS, Windows și Linux.

RPA

Cursanții realizează roboți software ce imită comportamentul uman.

RPA îi oferă cursantului posibilitatea de lansare într-un domeniu aflat în creștere accelerată. La cursul RPA, copilul tău învață conceptele de automatizare realizate cu ajutorul roboților software.

Abilități pentru viitor -

Super
Vlogger

Pentru un copil, lumea vlogging-ului este fascinantă.

Vede creatori cu nume cunoscute, cu milioane de vizualizări sau sute de mii de abonați. Iar un clip de câteva minute de pe YouTube poate părea o activitate simplă. Însă, odată ce învață să devină vlogger, acumulează numeroase cunoștințe tehnice și își dezvoltă creativitatea.

Cyber Security

Te-ai oprit vreodată și ai luat în considerare pericole care există în spațiul virtual?

La cursul de securitate online le prezentăm copiilor cum să folosească unelte digitale în siguranță, cum să identifice tentativele de hacking și de social engineering, cum să le combată și cum să minimalizeze vulnerabilităţile conturilor personale.

Curs Podcasting

Salutări! Bine ai venit la podcastul meu. 

Orice pasiune ar avea copilul tău, poate fi prezentată în episoadele captivante ale unui podcast. În cadrul acestui curs va învăța cum să comunice eficient, clar, cum să atragă atenția publicului său, dar și elemente tehnice și digitale necesare pentru a lansa un podcast.

Canva
(soon)

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar un design în Canva cât un eseu captivant, un CV impecabil sau o prezentare de succes.

În cadrul cursului Canva, copilul tău va învăța să realizeze imagini și scurte videouri pe care va putea să le folosească și la școală și mai apoi în carieră. Acest curs îi va provoca imaginația!

 

Mentorat, internship, carieră -

Internship

Ulterior absolvirii unui curs Code School Clubs, cursanții pot aplica la un internship pentru a pune în aplicare ce au învățat sau pentru a dezvolta noi abilități într-un cadru profesional.

Mentorat

Cursanții pot solicita să primească îndrumare de la oameni care profesează în domenii aflate la căutare și să afle direct de la sursă secretele unei meserii.

Carieră

Pornim de la zero și construim abilitățile de care copilul tău are nevoie pentru primii pași în carieră. Organizăm întâlniri cu profesioniști din domenii IT și oferim îndrumare personalizată. 

Atelierul de programare pentru copii

În pijamale, acasă sau la bunici, în grădină copilul tău poate face primii pași în programare cu ajutorul atelierelor gratuite săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să îl înscrii.

Află despre atelierelele gratuite de programare și robotică

De la cine învață copilul tău cursuri IT, programare și robotică

Suntem pasionați de educație și iubim tehnologia. Ne găsești adesea ajutând copiii din școlile de stat să înțeleagă cum pot să folosească inteligent internetul și limbajele de programare. O bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat și abilităților copiilor din zone defavorizate

În spatele Code School Clubs se află Asociația Adfaber. Organizăm competiții internaționale și naționale, construim programe de educație alături de cele mai importante nume ale tehnologiei și parteneri internaționali precum Code.org. Am contribuit la actualizarea Programei TIC în România și am susținut cursuri pentru 200 de traineri pentru profesori. Suntem implicați în programe importante de educație cu privire la siguranța online, ridicăm nivelul de alfabetizare digitală din România an de an prin Hour of Code și organizăm în țară programul de programare și antreprenoriat pentru fete Technovation Girls.

 

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copiii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Sedii Code School Clubs în România

Citește ultimele articole