Creează propria aplicație de mobil cu 3 ateliere gratuite

Pentru copii între 9 și 16 ani
Mare-i bucuria să stai pe Facebook sau TikTok, dar și mai are este să creezi chiar tu o aplicație de mobil, fix așa cum îți place. Copiii pot învăța, în doar 3 ateliere gratuite de programare, cum se face o aplicație în Thunkable. Cu un trainer specializat, cu distracție și în pijamale, de acasă, pentru că atelierul este online.

Cât durează atelierul de programare în Thunkable?

Un mic secret al părinților care își înscriu copiii la atelier este că vine cu mari avantaje pentru ambele părți. Sâmbătă dimineață, părinții își beau cafeaua liniștiți, în timp ce copiii lor nu stau nici la desene, nici pe internet consumând conținut creat de fel și fel de oameni. Timp de o oră, sâmbăta dimineața, ei învață abilitățile unor programatori, în timp ce creează propriile programe.

Cum se programează în Thunkable?

Milioane de creatori, fie ei programatori, antreprenori sau mici începători în IT, așează blocuri vizuale cu ajutorul cărora construiesc o aplicație de mobil de la zero. 

Cu Thunkable, pornesc propriile afaceri, creează proiecte pentru școală și, mai ales, dobândesc o serie de abilități ce bătătoresc drumul spre un viitor de succes.

creativitate dezvoltata la cursuri programare copii

Atelierul este pentru începători pasionați de tehnologie.

gandire logica cursuri programare it

Are nevoie doar de propriul calculator și conexiune la internet.

adaptabilitate dezvoltata la curs de programare it

Atelierul este susținut online de oameni cu experiență în programare.

traineri prohramare cursuri copii

Copilul meu știe să programeze!

Și încă de mic! Spun părinții care și-au înscris deja copiii la atelierul gratuit de programare. 

 

O introducere în informatică încă din clasele primare, îi ajută pe cei mici să devină responsabili cu timpul petrecut în fața ecranelor. Ei înțeleg rapid că pot să fie cei care creează programe, aplicații și care, în timp, câștigă un venit considerabil, spre deosebire de cei care doar consumă ce le oferă internetul.

Ce primești dacă te înscrii?

Săptămânal un atelier gratuit de programare Thunkable și recomandări pentru părinți moderni.