Cursuri de programare și robotică pentru copii în Chișinău

Ajută-ți copilul să descopere o pasiune bună pentru viitor.

Play Video

Liniile de cod se învață, în primul rând, prin joacă!

Încă de la 8 ani copiii descoperă cât de distractivă este programarea, învață cum să gândească logic și cum să rezolve probleme. Cunoștințele acumulate le sunt de folos și la școală, dar și mai târziu în viață. Pas cu pas, cursanții învăță cum să programeze de la 0, iar apoi materia predată la școală devine ușor de înțeles.

Chișinău, sector Ciocana, Bd.Mircea cel Bătrân 4/4, et 2
itechacademy.kids@gmail.com
codeschool.chisinau@adfaber.org
+37 369 558 104

Din linii de cod, copiii crează soluții pentru viitor și jocuri captivante

Grupe de varsta

Cursuri de programare și robotică pentru copii între 8 și 17 ani

Accesibil oriunde

Evaluare gratuită înainte de a începe cursurile Code School Clubs

Satisfactie garantata

Peste 6000 de cursanți pregătiți pentru viitor

Oferta de cursuri

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

8-10 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

12-16 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

12-16 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-16 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-16 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

12-16 ani

Meet our Coders

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor online Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare