Cursuri de programare și robotică pentru copii în Constanța

Alege cursuri pentru copiii pasionați de tehnologie

Play Video

Copiii cu vârste între 8 și 17 ani se pregătesc pentru viitor la Code School Clubs

Copiii sunt încurajați să lucreze în echipă și să își descopere pasiunile pe care mai apoi le vor putea urma cu ajutorul cunoștințelor acumulate. Pas cu pas, ei învață prin joacă elemente complexe de programare și descoperă cum pot să creeze tehnologie.

Strada Eliberării 30, Constanța
contact@codeschoolconstanta.ro
+40 735 124 654
+40 775 224 833

Copiii își dezvoltă abilități de top pentru viitor

abilitati pentru copii

Creativitate

abilitati pentru viitor

Gândire logică

abilitati copii

Adaptabilitate

Oferta de cursuri

Cu ajutorul cursurilor online Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

8-10 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

12-16 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

12-16 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-16 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-16 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

12-16 ani

Ce spun părinții?

ce cred parintii despre programare