Cursuri de programare și robotică pentru copii în Galați

Copiii își clădesc viitorul, lecție cu lecție.

Play Video

Cursanții se pregătesc pentru un viitor de succes

La clubul de programare Code School Clubs din Galați, cursanții se bucură de educație adaptată vremurilor în care trăim. Fiecare copil acumulează cunoștințele necesare pentru un viitor de succes și se specializează înainte să termine liceul.

Bulevardul George Coșbuc nr 217, (lângă Decovil), Galați
codeschool.galati@adfaber.org
+40 740 159 495

3 abilități cu rezultate imediate, dobândite de copii la Code School Clubs

Ce ți-ai fi dorit să înveți la școală, dar a trebuit să descoperi ca și adult, apoi să petreci timp pentru a perfecționa? Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.

abilitati pentru copii

Creativitate

abilitati pentru viitor

Gândire logică

abilitati copii

Adaptabilitate

Oferta de cursuri

Cu ajutorul cursurilor online Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

8-10 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

12-16 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

12-16 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-16 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-16 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

12-16 ani

Meet our Coders

Ce spun părinții?

ce cred parintii despre programare