Copiii Code School Clubs sustin initiativa Hour of Code

Klaus Iohannis invata sa programeze

Cursantii Code School au participat vineri, 4 decembrie, la primul eveniment Hour of Code din Romania, organizat la Palatul Cotroceni. Cei 23 de mici programatori i-au demonstrat Domnului Presedinte Klaus Iohhanis cat de usor este sa inveti bazele programarii folosind tutorialele Hour of Code. Participantii, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani au efectuat cu atentie toate cerintele tutorialelor Star Wars si Minecraft, ajutandu-se reciproc.

Alin Chiriac fondatorul Adfaber si Code School Clubs.

Ei reprezinta dovada reala a nevoii de cunoastere a tehnologiei – generatia tanara invata repede si se adapteaza extrem de usor la cele mai noi gadget-uri si aplicatii – de ce nu am transforma simpla folosire a tehnologiei la intelegerea modului in care functioneaza aceasta?

Va invitam pe fiecare sa parcurgeti tutorialele Hour of Code ce se gasesc pe hourofcode.ro si care pot fi accesibile oricui, de oriunde. Ceea ce face invatarea bazelor programarii atat de simpla este folosirea unor blocuri de cod, cu care putem intelege logic miscarile efectuate, retinand mai usor codul din spatele lor.

In Decembrie, toata Romania programeaza! Alatura-te si tu noului trend in educatie – Hour of Code!

Cursuri de programare
pentru copii

Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.