Profesiile viitorului vor avea o mare componentă legată de tehnologie așa că trebuie să pregătim generațiile care vin pentru cariere care acum nici nu există.

În cadrul atelierelor de tehnologie Code School Clubs, copiii vor dobândi cunoștințele din domeniul IT și știintele exacte de care vor avea nevoie, indiferent de profesia pe care o vor alege.

Vreau o sesiune gratuită

Contactează-ne

 • Address

  Chișinău, sector Ciocana, Bd.Mircea cel Bătrân 4/4, et 2

 • Mail

  itechacademy.kids@gmail.com

 • Mail

  codeschool.chisinau@adfaber.org

 • Phone

  +37 369 558 104

Service Image
Pentru elevii de 8 - 17 ani
Service Image
Cursuri accesibile oriunde în lume
Service Image
Peste 6000 de elevi mulțumiți

Alătură-te Cursurilor
Code School Clubs

Scratch

Course Image
Copilul tău poate învăța programare, fără să renunțe la pasiunea pentru jocuri!!

Cursul Scratch Code School Clubs este creat special pentru elevii care vor să învețe primele noțiuni de programare. Pas cu pas, vor învăța să își programeze propriile jocuri și animații, de care se pot bucura apoi împreună cu prietenii lor.

Arduino

Course Image
Pasiunea lor pentru roboți poate se poate transforma într-o carieră de succes!

Robotica este una dintre cele mai frumoase pasiuni pe care o poate avea un copil astăzi. Cursul Ardunio este special creat pentru a ajuta pe fiecare copil să învețe să își creeze propriile mici automatizări chiar de acasă și poate ajunge chiar să programeze o dronă.

Python

Course Image
Să învețe Python nu a fost niciodată mai simplu!

Cu ajutorul cursului Python Code School Clubs copiii înțeleg foarte ușor și rapid cele mai importante concepte din programare și descoperă cât de simplu este să creeze chiar ei programe ce le pot automatiza munca.

C++

Course Image
Ajută-l să învețe C++ de la zero cu un efort minim!

Sute de elevi din România au ales cursurile de C++ Code School Clubs pentru că ele sunt realizate de traineri pasionați de programare, care și-au dorit să facă acest limbaj accesibil și ușor de înțeles.

HTML + CSS

Course Image
Copilul tău vrea să învețe cum să-și construiască primul său website?

Am creat cursul de HTML & CSS special pentru copiii începători care vor să învețe cum să își creeze propiul website sau să aprofundeze și să pună în practică noțiunile dobândite la ora de informatică.

Grafică Python

Course Image
Cum poate aprofunda Python într-un mod mai grafic?

Cursul Grafică Python Code School Clubs este conceput pentru a ajuta elevii și pasionații de programare care au parcurs cursul Python, să continue să învețe bazele programării într-un mod vizual.

Oferă-i și copilului tău o activitate educativă și șansa de a-și descoperi pasiunea!