Descoperă programarea gratuit cu Hour of Code

Între 4 și 10 decembrie, bucură-te de o introducere distractivă și gratuită în programare cu ocazia Hour of Code, eveniment susținut la nivel mondial de peste 400 de parteneri, 20.000 de educatori și 58.000 de voluntari, iar în România și de Code School Clubs, în calitate de sponsor național.

Descoperă programarea cu ocazia Hour of Code

Atelier Python pentru începători: dezvoltă un joc pas cu pas în mai puțin de o oră

Curs programare copii Python Code School Clubs

Acest atelier online este pentru elevii de peste 12 ani care își doresc să facă primii pași în dezvoltare de jocuri cu Python.

În cadrul atelierului, Diana, trainer Code School Clubs, le va explica pas cu pas elemente de bază în Python, iar până la final, participanții vor avea creat propriul lor joc.

În calitate de sponsor național Hour of Code, susținem acest atelier gratuit. 

Atelier HTML pentru începători: prima mea pagină web, în pași simpli

Curs programare copii Html Css Code School Clubs

Pentru elevii cu vârste de peste 9 ani, Diana prezintă, într-un mod simplu și clar, cum se creează o pagină web. 

Atelierul este pentru începători și ajută copiii să deprindă elemente esențiale pentru primii pași în dezvoltarea website-urilor.

Aceste atelier este susținut gratuit de către Code School Clubs, sponsor național Hour of Code.

Fii printre primii care au accees la ateliere gratuite de programare pentru copii cu ocazia Hour Of Code

Hour of Code a fost adus în România de către Asociația Adfaber. Evenimentul transformă educația din România și contribuie an de an la alfabetizarea digitală a țării. De la mic la mare, indiferent de nivelul de cunoștințe, toți cei care doresc să aibă parte de o introducere distractivă și educativă de programare, se alătură Hour of Code.

În calitate de sponsor național Hour of Code, suntem gata să le arătăm elevilor cât de captivantă poate fi programarea prin ateliere online. Aceste atelierele sunt pentru pasionații de tehnologie care își doresc să descopere programarea. Completează formularul și hai să programăm împreună! 


Sponsor național

Eveniment

Organizator