Micii programatori Code School Clubs au fost in vizita la Smiley

Micii programatori Code School Clubs in vizita la Smiley

E ziua-n care, Smiley invata programare! Programarea deschide usi – acesta este mesajul simplu pe care am incercat sa il transmitem copiilor ce invata programare la Code School Clubs si sper ca au inteles asta cand au fost primiti cu bratele deschise ce prietenii de la HaHaHa Production.

Alin Chiriac fondatorul Adfaber si Code School Clubs.

Copiii l-au vizitat pe Smiley cu ocazia implicarii alaturi de acesta in campania Hour of Code, ce va avea loc la nivel national in luna Decembrie (7-13 Decembrie). Vom mai avea astfel de initiative pentru a rasplati efortul lor de pana acum dar mai ales pentru ca am vazut ca rolul de mici profesori ii prinde si ii si motiveaza. Copiii au avut oportunitatea sa impartaseasca dintre cunostintele dobandite in cadrul cursurilor Code School Clubs cu Smiley. 

Robotelul Lightbot, jucausa Flappy Bird sau popularele Angry Birds sunt doar cateva dintre personajele cu ajutorul carora Smiley a invatat bazele programarii. Copiii au fost incantati sa fie mici profesori pentru o zi, demonstrandu-i lui Smiley ca, in prezent, programarea este simpla – ca un joc. Acest joc insa reprezinta un drum spre succes pentru generatia de astazi.

Cursuri de programare
pentru copii

Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.