Părinți în era digitală

protejarea datelor personale
Părinți în era digitală

5 Pași Esențiali Pentru A Proteja Datele Familiei Tale

Pentru o mulțime de familii, tehnologia este lipiciul care ține totul laolaltă. Urmărești feedul de pe Instagram al copilului tău pentru a vedea ce face, ești prezent pe grupul de Facebook sau Whatsapp al școlii pentru a fi la curent cu noutățile, temele și notele și bineînțeles, obișnuitele mesaje de la copiii tăi care spun „bună mami” și te anunță că totul este bine. Dar toate aceste avantaje ale tehnologiei vin cu un preț – datele tale și ale întregii familii. 

Continuare →
scoala online code school clubs
Părinți în era digitală

Școala online vs. timpul petrecut în fața ecranului: Sfaturi pentru părinți

De ani de zile, ca părinți, ne facem griji cu privire la timpul petrecut în fața ecranului de către copiii noștri, și apoi – puf! – în timpul pandemiei, dispozitivele electronice reprezintă o soluție salvatoare pentru copii, prietenii lor și întreaga familie. Pentru mulți, este și modul în care vor învăța în viitorul apropiat. Deci, deși s-ar putea să nu ne încânte ideea ca cei mici să stea în fața unui computer ore în șir pentru școală și joacă, este posibil să trebuiască să ne ajustăm modul în care gândim și să privim dispozitivele electronice ca un nou mediu de dezvoltare și educare a copiilor.

Continuare →
cursuri de programare online code school clubs
Părinți în era digitală

Educația și tehnologia: mai aproape ca niciodată

Educația este unul dintre domeniile în care efectele crizei de la nivel global se resimt puternic. Cursurile școlare sunt suspendate pe o perioadă mare de timp, iar cluburile educaționale private au fost nevoite să adopte aceeași măsură, totul pentru protejarea copiilor și combaterea virusului. Același lucru l-am făcut și noi, la Code School Clubs, oferind acum cursuri de programare online.

Continuare →