Ateliere gratuite de programare pentru copii

În pijamale, acasă sau la bunici, în grădină, copilul tău poate face primii pași în programare cu ajutorul atelierelor gratuite săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să îl înscrii. Este interactiv, captivant și educativ. Copilul tău va începe de la programare vizuală cu atelierul gratuit Scratch, apoi va continua cu cel de Thunkable, apoi HTML&CSS și atelierul gratuit de robotică Arduino.

Primește direct la tine pe email ateliere IT gratuite pentru copii

Ne dorim să aducem tehnologia mai aproape de educație și să îi ajutăm pe cei mici să transforme timpul petrecut la calculator într-o activitate educativă și de viitor. Și ce activitate poate fi mai de viitor, dacă nu una în care își dezvoltă gândirea computațională și se împrietenesc cu programarea?

Programarea îi ajută pe copii să folosească timpul la calculator pentru educație. Cu ajutorul ei învață să lucreze în echipă, să planifice și să găsească soluții într-un mod creativ pentru situații reale. Aceste abilități sunt de mare valoare pentru dezvoltarea lor. Învățarea unui limbaj de programare este la fel ca învățarea unei alte limbi, dar mult mai distractiv! 

Așadar, înscrie copilul la atelierul gratuit și arată-i cât de distractivă este programarea. Va afla și ce limbaj îi place mai mult și va putea apoi să aleagă cu ușurință un curs de programare potrivit pasiunilor sale!

Ateliere de programare pentru copii

În doar o oră sau chiar mai puțin copilul tău va crea ceva nou săptămânal și va folosi timpul la calculator pentru a învăța, în timp ce se distrează pe cinste! Înscrie-te și primești gratuit, pe email, cursuri create special pentru a oferi copiilor o introducere în programare.

Înscrie copilul la atelierele gratuite de programare și robotică

creativitate dezvoltata la cursuri programare copii

Ateliere pentru începători pasionați de tehnologie.

gandire logica cursuri programare it

Are nevoie doar de propriul calculator și conexiune la internet.

adaptabilitate dezvoltata la curs de programare it

Participanții își dezvoltă abilități IT.