Cursuri de programare și robotică pentru copii în Târgoviște

Clădește viitorul copilului tău cu ajutorul cursurilor de programare

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Profesiile viitorului sunt deja aici

Copiii transformă timpul petrecut în fața calculatorului în timp pentru educație și viitor. La cursurile de programare și robotică Code School Clubs, învață să folosească tehnologia și își dezvoltă abilități importante pentru viitor. 

Chiar dacă nu a mai programat niciodată, copilul tău poate să devină un mic programator într-un timp foarte scurt.

Cluburi de vară programare și robotică Târgoviște

Vara aceasta, hai să ne distrăm, să ne facem prieteni noi și să învățăm lucruri cool despre tehnologie la cluburile de programare și robotică!

Accesează butonul de mai jos pentru detalii.

Aleea Manastirii Dealu, nr. 19, Targoviste, judetul Dambovita
targoviste@codeschoolclubs.ro
+40771 743 891

Învață programare fără efort

Grupe de varsta

Cursuri de programare și robotică pentru copii între 8 și 17 ani.

Accesibil oriunde

Lecții susținute de traineri specializați, pasionați de educație și tehnologie.

Satisfactie garantata

Club românesc de tehnologie cu experiență în educație din 2015.

Oferta de cursuri

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare