Cursuri de programare și robotică pentru copii în Sibiu

Ajutăm copiii să dobândească abilități cheie pentru un viitor de succes.

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Încă de la 6 ani, copiii învață să folosească inteligent tehnologia

Aplicații de mobil, programe, tot felul de device-uri ne înconjoară și ne fac viața mai ușoară. Iar cei care le creează sunt cei care scriu viitorul, în timp ce profesează oricând și de oriunde. 

La Code School Clubs Sibiu, îți împrietenim copilul cu tehnologia și îl ajutăm să treacă de la consumator la creator de programe pe calculator. Începem cu programare prin blocuri de cod cu cei mai mici, iar pentru liceeni avem cursuri care îi ajută să aibă propriul venit într-un timp scurt.

Sibiu, strada Constituției nr.2
sibiu@codeschoolclubs.ro
+40 742 033 145

Învață programare fără efort

Grupe de varsta

Cursanții participă la tabere și evenimente educaționale.

Accesibil oriunde

Fiecare copil își dezvoltă abilități importante pentru viitor.

Satisfactie garantata

Limbajele de programare sunt descoperite prin practică și joacă.

Alege cursuri pentru dezvoltarea competențelor copilului

Animații, jocuri, aplicații inedite și povești interactive sunt rezultatele liniilor de cod așezate de copiii pasionați de tehnologie & IT. Iată cursuri de programare în Sibiu care îi ajută să transforme imaginația în realitate.

Oferta de cursuri

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare