Cursuri de programare și robotică pentru copii în Focșani

Oferă-i copilului tău o activitate educativă de care va beneficia toată viața

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

De la începător, la programator

La Code School Clubs, programarea se învață logic și nu pe de rost. Cursanții urmează un sistem de învățare modern. Ei învață programare de la 0 și descoperă cum pot să spargă o problemă complexă în probleme mai mici pentru a o putea rezolva mai ușor. Cunoștințele acumulate în cadrul cursurilor îi ajută indiferent de profesia pe care o vor alege, iar primele rezultate se vor vedea în reușitele atinse la școală.

Str. Republicii 16 bis, Focsani
focsani@codeschoolclubs.ro
+40 736 830 830

Activități pentru copiii pasionați de tehnologie

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

Grupe de varsta

Cursuri de programare pentru elevii de 8 - 17 ani

Accesibil oriunde

Metodă modernă de învățare - prin practică și joacă

Satisfactie garantata

Peste 6.000 cursanți mulțumiți de rezultate

Alege cursuri pentru dezvoltarea competențelor copilului

Animații, jocuri, aplicații inedite și povești interactive sunt rezultatele liniilor de cod așezate de copiii pasionați de tehnologie. Iată cursurile care îi ajută să transforme imaginația în realitate.

Oferta de cursuri

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare