Cluburile noastre

Iată unde învață copiii programare

Code School Clubs este un club de tehnologie 100% românesc, format din pasiunea pentru educație și dorința de a le furniza copiilor cursuri adaptate prezentului. 

8-17 ani

Club de programare în București

Hai să ne cunoaștem! Avem experiență în educație din 2015, iubim tot ce înseamnă tehnologie și ne bucurăm împreună cu părinții de reușitele fiecărui cursant în parte. Numărăm peste 6.000 copii bucuroși de rezultate.

Club de programare în Iași

Prin inovație continuă și programe diverse, transformăm fiecare acțiune în plăcerea de a învăța mereu. Avem tabere, jocuri și cursuri de programare pentru mici începători și pentru liceeni gata să devină programatori full time.

Clubul de programare în Arad

La noi, bucuria se aude de la ușă. Suntem entuziasmați de fiecare robot construit și fiecare linie de cod scrisă. Prin distracție învățăm și cele mai complexe elemente ale limbajelor de programare. Hai să ne cunoaștem!
8-17 ani

Club de programare în Baia Mare

În 2018, am înființat clubul nostru de programare. De atunci furnizăm cu drag cursuri de programare pentru copiii din orașul nostru, pentru comunitatea din care facem parte. Hai să ne cunoaștem în cadrul unei ore demo!

Club de programare în Constanța

Cursanții noștri vor să socializeze, iar noi îi încurajăm de fiecare dată. Împreună învață limbajele de programare și împreună se distrează cu jocurile create chiar de ei. Rezultatele se văd și la școală, și în grupul de prieteni.

Club de programare în Galați

Suntem prezenți la numeroase evenimente care contribuie la un viitor mai bun pentru copii și iubim să furnizăm educație. Te invităm să ne cunoaștem și să discutăm împreună despre posibilitățile de învățare pentru copilul tău.

Club de programare în Târgoviște

Ajutăm copiii din Târgoviște să obțină rezultate mai bune la școală și să ajungă mai aproape de o viitoare carieră. Le descoperim pasiunile și îi încurajăm să își urmeze visele cu ajutorul tehnologiei. Hai să ne cunoaștem!
8-17 ani

Club de programare în Focșani

Te invităm la clubul nostru de tehnologie! Hai să vezi cum ajutăm copiii să înțeleagă limbajele de programare și cum învață să construiască proprii roboți. Dacă îți place, iar copilul tău este încântat, alege o oră demo.

Club de programare în Pitești

Așteptăm cu drag copiii pasionați de tehnologie! Cu ajutorul trainerilor vor descoperi cum funcționează programele și dispozitivele care ne înconjoară și vor putea să creeze la rândul lor proiecte inedite.

Club de programare în Sibiu

Cursanții Code School Clubs Sibiu dobândesc abilități cheie pentru un viitor de succes în timp ce învață cum funcționează și cum se creează programe, jocuri și aplicații. Prin joacă, descoperă lumea IT.

Club de programare în Craiova

Să înveți cele mai căutate limbaje de programare prin joacă e atât de ușor! Ajută-ți și tu copilul să facă trecerea de la începător la programator, într-un timp scurt, cu ajutorul cursurilor Code School Clubs Craiova.

Club de programare în Cluj-Napoca

Când vine vorba de educație IT, țintim către excelența serviciilor și rezultate rapide. La Code School Clubs Cluj-Napoca, cursanții descoperă cât de multe pot să creeze cu îndrumarea potrivită.