Oferta de cursuri

Alege cursul potrivit pentru copilul tău

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

8-17 ani

Competențe Digitale

Le dezvoltăm copiilor 5 mari arii de competență recunoscute de Uniunea Europeană: alfabetizare digitală, comunicare și colaborare, crearea de conținut digital, siguranță online, rezolvarea problemelor.

Detaliile cursului...

7-12 ani

Gândire Computațională

Există 4 abilitați cheie ale gândirii computaționale pe care un cursant Code School Clubs le deprinde pe parcursul unui curs: descompunerea, recunoașterea de tipare, abstracția, crearea de algoritmi.

Detaliile cursului...

7-9 ani

Programare Vizuală

Curriculum-ul adaptat de Code School Clubs sprijină o călătorie clară, ușor de urmărit prin subiecte precum științe, inginerie și spațiu. Cursanții dezvoltă proiecte captivante folosind o abordare bazată pe descoperire.

Detaliile cursului...

7-11 ani
8-17 ani

Robotică - primii pași

Curriculum-ul adaptat de Code School Clubs sprijină o călătorie clară, ușor de urmărit prin subiecte precum științe, inginerie și spațiu. Cursanții dezvoltă proiecte captivante folosind o abordare bazată pe descoperire, își dezvoltă gândirea computațională și învață principii de inginerie.

Detaliile cursului...

7-11 ani

Micro:bit

Copiii învață cum să scrie programe software (folosind un limbaj de programare vizual) pentru un dispozitiv hardware (plăcuța Microbit). Astfel, ei reușesc să-și creeze simple joculețe în care se aprind leduri sau se execută diverse instrucțiuni atunci când se apasă pe un buton sau când se mișcă plăcuța.

Detaliile cursului...

8-11 ani

Cum devii vlogger

Oferă-i copilului tău un cadou pe care îl va ține minte! Va afla tehnicile de filmare și prezentare folosite de vloggeri de succes. Va învăța să vorbească natural și să comunice eficient în fața unei camere. Odată ce va parcurge cursul va avea cunoștințe ce îl vor ajuta în viața socială și profesională.

Detaliile cursului...

7-17 ani
8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului...

7-9 ani

Thunkable

Platforma îndrăgită de părinți, dar și de dezvoltatori de aplicații, îi oferă copilului tău posibilitatea de a crea, în baza cursului Thunkable, jocuri și aplicații de mobil utile în viața de zi cu zi. Tu câte aplicații folosești zilnic?

Detaliile cursului...

9-16 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul.

Detaliile cursului...

9-16 ani
8-17 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului...

12-17 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului...

12-17 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului...

12-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului...

12-17 ani
8-17 ani

Blender 3D

Personaje haioase, lumi vaste și fel și fel de animații pot fi create cu Blender.
Acest curs este căutat pentru libertatea de creație și pentru cunoștințele pe care le oferă în materie de dezvoltare de jocuri video și proiecte 3D.

Detaliile cursului...

12-17 ani

Unity

Unity este un motor grafic popular pentru realizarea jocurilor 3D și 2D. În Unity, cursanții pot să creeze jocuri pentru PC, XBox, PlayStation, iOS, Android sau chiar Realitate Virtuală, făcând astfel trecerea de la gamer la game developeri.

Detaliile cursului...

12-17 ani
8-17 ani

Java

Java este folosit pentru aplicații de mobil, jocuri, programe complexe și interfețe grafice. Învățând Java, un copil are drumul deschis către aproape orice industrie din lume.

Detaliile cursului...

14-17 ani

Flutter

Până la finalul cursului, copilul tău va putea să lanseze proiecte care rulează pe mobil, web, desktop și pe sisteme multiple de operare precum Android, iOS, macOS si Windows.

Detaliile cursului...

14-17 ani

RPA

Robotic Process Automation
- Cursanții realizează roboți software ce imită comportamentul uman. RPA îi oferă cursantului posibilitatea de lansare într-un domeniu aflat în creștere accelerată.

Detaliile cursului...

12-17 ani
8-17 ani

Algoritmică

Cursanții care au participat la cursul de programare C++ pot continua drumul către cariera de programator cu acest modul. Un algoritm este o succesiune de pași elementari ce ajută la dezvoltarea unei probleme (de ordin matematic/ informatic).

Detaliile cursului...

12-16 ani