Oferta de cursuri

Alege cursul potrivit pentru copilul tău

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

8-17 ani

Thunkable

Platforma îndrăgită de părinți, dar și de dezvoltatori de aplicații, îi oferă copilului tău posibilitatea de a crea, în baza cursului Thunkable, jocuri și aplicații de mobil utile în viața de zi cu zi. Tu câte aplicații folosești zilnic?

Detaliile cursului

9-16 ani

Unity

Unity este un motor grafic popular pentru realizarea jocurilor 3D și 2D. În Unity, cursanții pot să creeze jocuri pentru PC, XBox, PlayStation, iOS, Android sau chiar Realitate Virtuală, făcând astfel trecerea de la gamer la game developeri.

Detaliile cursului

12-16 ani

Blender

Personaje haioase, lumi vaste și fel și fel de animații pot fi create cu Blender.
Acest curs este căutat pentru libertatea de creație și pentru cunoștințele pe care le oferă în materie de dezvoltare de jocuri video și proiecte 3D.

Detaliile cursului

12-16 ani
8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani