Despre noi. Povestea Code School Clubs

Club de tehnologie cu peste 6 ani experiență în educație

În spatele numelui Code School Clubs stau oameni care zi de zi fac eforturi pentru a oferi copiilor ceea ce sistemul educațional nu poate încă – educație adaptată nevoilor curente. 

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Mai mult decât lecții de programare

Cursanții Code School Clubs iubesc tehnologia! Ei participă la numeroase activități, iar până acum s-au bucurat de vizite la companii de renume, au învățat vedete să programeze și s-au întrecut la competiții naționale și internaționale de tehnologie.

Play Video about Cursant vorbeste despre tehnologie

Cursantele Code School Clubs se fac remarcate pe plan intrenațional, calificându-se în semifinala uneia dintre cele mai importante competiții de tehnologie din lume.

Play Video about copiii interactioneaza cu roboti

Cursanții noștri au avut oportunitatea de a interacționa cu unii dintre cei mai tari roboți umanoizi din țară. Iar partea cea mai bună este că pot învăța la cursuri cum să programeze și ei mici roboți.

Oamenii care îi ajută pe copii să înțeleagă programare și robotică

Trainerii Code School Clubs sunt oameni care respiră tehnologie. Sunt oameni care inovează, oameni cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Știu că digitalizarea face deja parte din viața noastră și vor să le arate copiilor cum funcționează aplicațiile pe care le folosesc zi de zi.