Cursantele Code School Clubs sunt semifinaliste Technovation

technovation code school clubs

Cursanții Code School Clubs se fac remarcați pe plan internațional! 🎉🎖️

Briana Mușat și Ștefania Coser, două eleve pasionate de programare, cursante la clubul Code School Clubs Bucuresti, au ajuns în semifinala celei mai mari competiții din lume de tehnologie și antreprenoriat dedicată fetelor!

În ediția de anul acesta, România este reprezentată în semifinală de 2 echipe la categoria Juniori și 7 echipe la categoria de Seniori.

Le urăm mult succes și le ținem pumnii în următoarea etapă de jurizare!🤩👏

Iată ce spun Briana și Ștefania despre participarea lor în cadrul competiției 👇

Participante la categoria de Juniori, cele două tinere de 13 și 14 ani au creat de la zero o aplicație mobilă prin care încearcă să curețe locurile urâte și neîngrijite din orașe și localități, îndemnând societatea să nu rămână indiferentă din acest punct de vedere.

Ideea lor a fost remarcată și apreciată de către juriul internațional și astfel, au reușit să se califice în finală, alături de echipe din țări precum SUA, Canada sau Australia.

Technovation Girls, cea mai mare competiție de tehnologie și antreprenoriat din lume, dedicată fetelor, a anunțat echipele calificate în semifinală.

9 echipe de fete din România merg mai departe în competiție și se luptă pentru marele premiu și titlul de cea mai bună aplicație mobilă creată să rezolve o problemă reală din societate, de 3 ori mai multe decât în 2019.

Cursuri de programare
pentru copii

Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.