Cursanții de la Code School Clubs, prezenți la How to Web

copiii invata despre antreprenoriat

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovare din Europa, care aduce antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produse, dezvoltatori, marketeri online, inovatori și investitori care caută inspirație și know-how pentru a dezvolta produse și afaceri digitale. Iar cursanții de la Code School Clubs participă live la How to Web – Spotlight Pitch Day!

Ce vor afla cursanții în cadrul evenimentului 

Spotlight Pitch Day este evenimentul care aduce cele mai promițătoare startup-uri tehnologice din Europa de Est într-un singur loc. Copiii, în cadrul unui eveniment live Code School Clubs vor avea ocazia să vadă ce se întâmplă la Spotlight Pitch Day, să dezbată evenimentul și să descopere cum pot folosi informațiile pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Vor vedea ce înseamnă un pitch, cum poate fi câștigat și vor viziona discuții despre potenţialul de a crea noi lideri în tehnologie în Europa de Est. 

De ce este important acest eveniment pentru cursanți

Un obiectiv al clubului nostru este să ajutăm cursanții care nu am mai programat niciodată și să îi ghidăm către o carieră de succes, autonomie profesională și chiar antreprenoriat în tehnologie.

Mulți dintre cursanții noștri sunt deja pasionați de antreprenoriat și construiesc încă din școala generală bazele afacerilor lor. Briana a creat singură un blog unde prezintă recenzii de cărți, iar Radu se ocupă de modelare 3D în timpul liber. Alți cursanți, mai mici, descoperă acum ce pot face folosind un calculator pentru a avea un viitor de succes.

Suntem convinși că această experiența din cadrul evenimentului pentru How to Web îi va ajuta în viitor.  

Premiul pentru investiții acordat celui mai bun startup în cadrul competiției Spotlight 2021 este oferit de un grup de investitori, printre care TechAngels, SeedBlink, Growceanu, GapMinder Venture Partners, RocaX, Simple Capital și Transylvania Angels Network (T.A.N.).

Este o ocazie cu adevărat specială pentru copii!

Pasiune cursanților sunt încurajate în cadrul evenimentului

O educație axată pe antreprenoriat poate ajuta copii să dezvolte abilități esențiale care îi vor ghida mult timp de acum încolo. 

Mulți copiii sunt adesea descurajați de oamenii care le spun că sunt prea mici pentru a învăța programare, pentru a se gândi la viitor și pentru a adopta o gândire antreprenorială. Sunt persoane care spun copiilor că au timp pentru asta când vor fi mari.

Acest tip de încurajare le taie avântul până când devin adulți și află cât de mult trebuie să muncească pentru a ajunge unde își doreau și puteau să fie încă de mici. 

În cadrul evenimentului, cursanții vor avea ocazia să asculte poveștile oamenilor de succes în industria tehnologiei și vor vedea, prin exemplu direct, o parte din opțiunile pe care le au când vor deveni adulți.

Cursuri de programare
pentru copii

Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.