Curs de algoritmică pentru viitori programatori

Cursanții care au participat la cursul de programare C++ pot continua drumul către cariera de programator cu acest modul. Un algoritm este o succesiune de pași elementari ce ajuta la dezvoltarea unei probleme (de ordin matematic / informatic).

Acest modul vine în continuarea cursul de programare C++ și prezintă algoritmi fundamentali în programare, implementaţi în C++. 

Un algoritm este o succesiune de pași elementari ce ajuta la dezvoltarea unei probleme (de ordin matematic / informatic). Algoritmul este noţiunea fundamentală a informaticii. Totul este construit în jurul algoritmilor. 

Cursurile de programare pentru copii Code School Clubs sunt aliniate planului de acțiune UE 2021-2027 pentru educația digitală, dezvoltând aptitudini și competențe digitale relevante:

  • aptitudini și competențe digitale de bază de la o vârstă fragedă 
  • alfabetizare media pentru combaterea dezinformării 
  • competențe digitale avansate care să sporească numărul de specialiști în domeniul digital 
  • garantarea unei reprezentări echilibrate a fetelor și a tinerelor în studiile și profesiile din sectorul digital

Cum se face înscrierea pentru cursul algoritmică la Code School Clubs

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat de înscriere. Noi te contactăm și stabilim când și unde începem cursul. Poți alege fie online sau la sediul clubului de tehnologie Code School Clubs din orașul tău.

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, aflată în spatele Code School Clubs. 

Cerințe pentru participarea la cursul de algoritmică

Cursanții care participă la curs de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu. 

Cei care participă la cursurile de programare la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe folosind un laptop Code School Clubs. 

Pentru cursul de algoritmică sunt necesare cunoștințe de bază în limbajul de programare C++.

Detalii Curs Algoritmică

Durata curs: 17 ședințe

Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Varsta recomandata: 12 – 16 ani

Completează formularul și te contactăm imediat