Curs de programare Arduino pentru copii

“Toată pasiunea mea pentru programare a început cu o lecție Arduino la care am participat” – aceasta este povestea pe care o spun mulți tineri programatori astăzi.

Și pe bună dreptate! Robotica este captivantă! Ajută copiii să își dezvolte numeroase abilități și răspunde curiozității pe care ei o au.

Play Video about copii invata robotica

Transformă pasiunea pentru computer într-o oportunitate pentru viitor

Cursul de robotică Arduino pentru copii este o pasiune minunată!

Plăcerea de a construi cu Lego sau blocuri de lemn de când era mai mic, se transformă în magia de a da viața propriilor creații.

Cu ajutorul cursului de robotică Code School Clubs, cursanții învață cum să programeze un robot pentru a îndeplini diferite funcții.

De la descoperitor, la creator de roboți cu Arduino

Îți aduci aminte de acea bucurie pe care un copil o are atunci când construiește singur o jucărie?

Mai târziu, între 12 și 16 ani se poate transforma în bucuria de a construi, programa și pune în mișcare propriile dispozitive. Cursul de robotică începe cu noțiuni introductive și devine mai complex pe măsură ce copiii avansează.

De la pasionat de tehnologie, la dezvoltator

Sunt copii care adoră să vadă cum se construiesc dispozitive, să descopere roboți în filmele preferate, copii care se întreabă cum funcționează aparatele pe care le folosim. Sunt acei copii curioși mereu!

Iar pasiunea lor pentru tehnologie se poate transforma într-o carieră de invidiat. La cursului de robotică Arduino Code School Clubs, ei învață mult mai multe decât ar fi avut ocazia generația noastră.

În urmă cu ani, tot ce putea să facă un elev la robotică era să lipească fire, astăzi, el își poate construi singur propria dronă.

Prin cursuri practice, copiii învață programare și robotică

Trainerii Code School Clubs sunt pasionați de programare și robotică și știu cum să ajute elevii să înțeleagă și cele mai complexe informații. Experiența pe care o au și metodele moderne de predare îi recomandă.

Oferă-i copilului tău o nouă experiență de învățare și înțelegere prin cursul Arduino de la Code School Clubs!

Detalii Curs Arduino

Durată curs: 35 ședințe
Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Vârsta recomandată: 12-16 ani

Completează formularul și te contactăm imediat