Curs de programare C++ pentru copii

La Code School Clubs am creat lecții de programare în C++ ușor de înțeles de către copii.

Pas cu pas, ne asigurăm că fiecare elev înțelege acest limbaj de programare și poate să pună cunoștințele acumulate în practică fără efort.

Transformă dorința de a programa cu ușurință folosind C++ în realitate

Limbajul de programare C++ este recunoscut pentru viteza și eficiența sa. Este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, iar poziția îi este recunoscută încă din 1985. De când a fost creat se află într-o continuă dezvoltare și este folosit și în educație, jocuri, programe și aplicații.

La cursurile Code School Clubs, limbajul de programare C++ se poate învăța de la zero cu efort minim.

De la începător, la olimpic C++

În C++ se pot implementa atât algoritmi de inteligență artificială, cât și servere sau rețele de telecomunicații. Cu ajutorul cursului de programare C++ Code School Clubs, cursanții cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani învață să înțeleagă și să folosească acest limbaj de programare.

Materia de la școală devine mult mai ușoară, iar bucuria de a crea ceva de la zero într-un limbaj atât de complex este mare.

De la amator, la programator 

Spre deosebire de Python, C++ are o sintaxă mai complexă și mai greu de utilizat, dar copiii reușesc să își fixeze noțiunile de bază în cadrul cursurilor noastre. 

C++ este utilizat în sistemele de funcționare integrate în unele aparate electrocasnice, în sisteme de operare, în jocuri video și multe altele. Este limbajul de programare care stă la baza succesului pentru mulți experți.

Prin lecții practice și explicații clare, cursanții învață C++

Cursul de programare în C++ pentru copii este realizat și explicat de cei care ar fi vrut să li se predea și să învețe altfel. Cei care au vrut să înțeleagă cum funcționează acest limbaj de programare și chiar să își pună cunoștințele în practică.

Copilul tău poate să învețe fără efort limbajul de programare considerat greu de mulți.

Detalii Curs C++

Durată curs: 21 ședințe
Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Vârsta recomandată: 12-16 ani