Curs de programare C++ pentru copii

La Code School Clubs am creat lecții de programare în C++ ușor de înțeles de către cursanți. 

Pas cu pas, ne asigurăm că fiecare elev înțelege acest limbaj de programare și poate să pună în practică cunoștințele acumulate, fără efort.

Ce învață copiii la cursul de programare C++

Limbajul de programare C++ este recunoscut pentru viteza și eficiența sa. Este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, iar poziția îi este recunoscută încă din 1985. De când a fost creat se află într-o continuă dezvoltare și este folosit și în educație, jocuri, programe și aplicații. La cursurile Code School Clubs, limbajul de programare C++ se poate învăța de la zero cu efort minim.

C++ a fost mult timp unul dintre cele mai folosite limbaje de programare la nivel mondial, iar în prezent este studiat în majoritatea liceelor din România. Spre deosebire de Python, acesta are o sintaxă mai complexă și mai greu de utilizat, dar copiii îşi fixează noţiunile de bază de programare în C++ în cadrul cursurilor noastre. 

Cu ajutorul cursului de programare C++ Code School Clubs, cursanții cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani învață să înțeleagă și să folosească acest limbaj de programare.

Materia de la școală devine mult mai ușoară, iar bucuria de a crea un program de la zero într-un limbaj atât de complex este mare.

În modulul 2 de C++ sunt abordate secvenţele numerice şi tablourile unidimensionale (vectori), începând cu noţiunile de bază şi ajungând la probleme şi algoritmi de nivel mediu, precum diverşi algoritmi de sortare sau metoda de căutare binară. Modulul este axat pe operaţii şi manipulări ale tablorilor unidimensionale.

Prin lecții practice și explicații clare, cursanții învață C++

Cursul de programare în C++ pentru copii este realizat și explicat de cei care ar fi vrut să li se predea și să învețe altfel. Cei care au vrut să înțeleagă cum funcționează acest limbaj de programare și chiar să își pună cunoștințele în practică.

Copilul tău poate să învețe fără efort limbajul de programare considerat greu de mulți.

Următorul pas după cursul de programare C++? Algoritmică. 

Cum se face înscrierea pentru cursul de programare C++ la Code School Clubs

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat de înscriere. Noi te contactăm și stabilim când și unde (online sau la sediul clubului de tehnologie Code School Clubs din orașul tău) începem cursul. 

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, aflată în spatele Code School Clubs. 

Cerințe pentru participarea la cursul de programare C++ 

Cursanții care participă la curs de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu. 

Cei care participă la cursurile de programare la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe folosind un laptop Code School Clubs. 

Detalii Curs C++

Durată curs:

modulul 1 are 12 ședințe; 

modulul 2 are 9 ședințe.

Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Vârsta recomandată: 12-16 ani

Completează formularul și te contactăm imediat