Curs de programare Flutter pentru copii

Flutter este un kit de dezvoltare software open-source creat de Google. Este folosit pentru a dezvolta aplicații multi-platformă pentru Android, iOS, Linux, macOS, Windows, Google Fuchsia și web dintr-o singură bază de cod.

Acest software oferă posibilitatea de a crea și testa, de a finisa și rula un proiect complet, iar trainerii Code School Clubs sunt gata să îi arate copilului tău cum să îl folosească. 

Iată ce învață copiii la cursul de programare Flutter

Folosind codul de bază, cu Flutter se pot dezvolta aplicații pentru diferite platforme și se pot testa automat. Ușurința și adaptabilitatea Flutter permite cursanților să creeze proiecte inedite, într-un timp scurt. 

La cursul de programare Flutter, cu ajutorul trainerilor, fiecare copil învață:

  • ce este Flutter 
  • cum se dezvoltă aplicații de mobil folosind acest limbaj,
  • cum se creează o interfață pentru utilizatori,
  • concepte de bază din programare.

***Pentru acest curs este nevoie sa fi parcurs cursul de Java.

Cum se desfășoară un curs de dezvoltare aplicații cu Flutter

Copiii care participă pentru prima oară la un curs de programare Code School Clubs, încep cu o ședință de evaluare. Ședința este gratuită și este susținută, la fel ca întregul curs de programare Flutter, de un trainer specializat. Trainerul va prezenta cum se desfășoară cursurile, va analiza nivelul copilului și îl va îndruma către alegerea potrivită pasiunilor și planurilor sale de viitor. 

Online sau la sediul Code School Clubs din orașul tău, cursantul poate să învețe cum să folosească timpul la calculator pentru a crea proiecte IT. Până la finalul cursului, va putea să programeze propriile aplicații și jocuri de mobil! 

Cum se programează cu Flutter

Ți-am mai zis că o aplicație „scrisă” o singură dată cu ajutorul Flutter poate fi compilată pentru numeroase sisteme? Flutter folosește propriul sistem de randare și are un limbaj de programare orientat pe obiecte, ușor de înțeles și de folosit. Dar este un limbaj nou, rapid, care oferă control și posibilitatea de a crea experiențe inedite pentru utilizatori. 

Flutter este ușor de învățat și reprezintă o bună rampă de lansare în industria dezvoltării de aplicații pentru mobil, fie din rolul de antrepreprenor IT sau programator de succes.

Cum înscrii copilul la cursul de programare Flutter pentru aplicații de mobil 

Împreună stabilim când ne vedem la ședința de evaluare gratuită, după ce completezi formularul alăturat. Apoi, alegem cursul potrivit pentru nivelul copilului tău, fie el la început de drum sau gata de explorat proiecte complexe. 

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, aflată în spatele Code School Clubs. 

Cerințe pentru participarea la cursul de programare Flutter pentru copii și adolescenți

Acest curs este recomandat pentru cursanții care cunosc elemente de bază de programare. 

Cei care participă la curs de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu. 

Copiii care participă la cursurile de programare la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe folosind un laptop Code School Clubs. 

Detalii Curs Flutter

Durata curs: 11 ședințe

Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Varsta recomandata: 15-17 ani

Completează formularul și te contactăm imediat