Curs de programare Grafică Python pentru copii

Cursul Grafică Python Code School Clubs este conceput pentru a ajuta elevii și pasionații de programare, care au parcurs cursul Python, să continue să învețe bazele programării într-un mod vizual.

Transformă pasiunea pentru programare în carieră

După ce cursantul învață elementele de bază din Python, poate să treacă la nivelul următor și să învețe programare Python, creând jocuri interactive. Multor limbaje complexe de programare le lipsesc elementele vizuale, dar Python nu se numără printre ele.

Pentru acest curs recomandăm ca elevul să urmeze înainte un curs de HTML sau Python. Este pentru cursanți între 12 și 16 ani.

De la începător, la creator

Python stă la baza multor proiecte cunoscute precum motorul de căutare Google, YouTube, sau chiar în proiecte ale Agenției Naționale pentru securitate (SUA) pentru capacitatea lui de a lucra și a procesa un volum uriaș de date. Cei care cunosc acest limbaj de programare au posibilități multiple de carieră.

De la pasionat de tehnologie la programator

Să creeze jocuri, animații și să vadă cum imaginația îi prinde formă este o mare bucurie. Cu ajutorul acestui curs, copilul tău va descoperi o nouă lume și va putea să urmeze o carieră din pasiune.

Trainerii Code School Clubs predau cu plăcere și ajută fiecare cursant să înțeleagă modul de funcționare a limbajelor de programare.

Prin distracție, copiii învață Grafică Python

Acest curs este structurat în lecții distractive și se învață prin joacă. Liniile de cod se transformă în aplicații sau jocuri, iar cursanții pot să vadă de fiecare dată rezultatele propriilor eforturi de a învăța un limbaj de programare.

Investește în educația copilului tău!

Detalii Curs Grafică Python

Durată curs: 10 ședințe
Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Vârsta recomandată: 12-17 ani

Completează formularul și te contactăm imediat