Curs de programare HTML + CSS pentru copii

Un website ca acesta sau o pagină web ca cea pe care ești acum, poate fi creată de copilul tău, după ce urmează cursul de programare HTML și CSS.

Iar când te gândești câte website-uri vizitezi zilnic, îți dai seama că acest curs este la mare căutare.

Transformă timpul petrecut la calculator în carieră

Primii pași în programare se pot face urmând cursul Code School Clubs de HTML și CSS. Cursanții între 9 și 16 ani învață să creeze website-uri pe care mai apoi le pot folosi pentru propriile pasiuni. Pot alege să își creeze de exemplu propriul blog sau își pot clădi o carieră furnizând websiteuri pentru diferite domenii.

De la navigator pe internet, la creator de pagini

Cursanții încep cursul învățând elementele de bază HTML, limbajul de programare prin care pot să își dezvolte propriul website.

Folosind etichete (tag-uri) HTML pot crea o pagină web care poate fi afișată în orice browser de pe web. În acest curs, vor învăța cele mai utilizate etichete (tag-uri) în HTML5.

Cursul începe cu noțiuni introductive, deci nu este nevoie să fi învățat programare până în acest moment și devine mai complex pe măsură ce avansează.

De la vreau bani de buzunar, la îmi plătesc singur facultatea

Cu ajutorul cursului HTML și CSS, elevii se specializează înainte de a termina liceul. Ei vor avea posibilitatea să construiască singuri website-uri, din confortul propriei locuințe și pot să urmeze o carieră în domeniu.

Cu ajutorul acestui curs își dezvoltă creativitatea și o folosesc zi de zi.

Prin practică, elevii învață să programeze cu HTML și CSS

Cursuri de programare HTML și CSS este dedicat cursanților cu vârste între 9 și 16 ani. Este susținut de traineri specializați, pasionați de educație și de profesia aleasă. Fiecare lecție este atent gândită pentru a ajuta fiecare elev să înțeleagă acest limbaj de programare.

Oferă-i copilului tău șansa să învețe cum se creează website-uri!

Detalii Curs HTML + CSS

Durată curs: 37 ședințe
Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Vârsta recomandată: 9-16 ani

Completează formularul și te contactăm imediat