Curs de programare și robotică Micro:bit pentru copii

Copiii învață cum să scrie programe software (folosind un limbaj de programare vizual) pentru un dispozitiv hardware (plăcuța Microbit). Astfel, ei reușesc să-și creeze simple joculețe în care se aprind leduri sau se execută diverse instrucțiuni atunci când se apasă pe un buton sau când se mișcă plăcuța. 

Ce învață un cursant la cursul de programare și robotică Micro:bit 

Cursul Micro:bit oferă copiilor bucuria de a vedea în timp real rezultatul acțiunilor lor. Este o cale distractivă către o carieră în programare și robotică, ajutând cursanții să descopere, pas cu pas, partea practică a liniilor de cod. 

Pe parcursul acestui curs creează roboți, automatizări și joculețe distractive, își dezvoltă gândirea logică și abilitățile de lucru în echipă. Până la finalul cursului, copilul tău va putea să dezvolte propriile creații folosind plăcuțe Micro:bit și va cunoaște, printre altele:

  • ce este un algoritm,
  • cum identifică un bug și cum îl repară,
  • cum poate aprinde becuri led folosind programarea,
  • cum poate afișa mesaje sau forme pe o plăcuță Micro:bit. 

La Code School Clubs le punem la dispoziție copiilor plăcuțele Microbit de care au nevoie pentru a învăța. 

Cum înscrii copilul la cursul de programare și robotică Micro:bit

Pentru început, hai să stabilim când ne vedem la ședința de evaluare gratuită. Apoi, în baza preferințelor copilului, părinților și a recomandărilor trainerului, alegem cursul potrivit. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat. 

Copilul tău urmează deja un curs de programare Code School Clubs și vrei să învețe și Micro:bit? Așteptăm un email de la tine.

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la aducerea tehnologiei și dezvoltarea educației în școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, din spatele Code School Clubs. 

Cerințe pentru participarea la cursul Microbit pentru copii 

Cei care participă la curs de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu. 

Copiii care participă la cursurile de programare de la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe pe un laptop Code School Clubs. 

Detalii Curs Micro:bit

Durată curs: 2 luni

Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore

Varsta recomandata: 8-11 ani

Completează formularul și te contactăm imediat