Curs de programare Python pentru copii

Să înveți limbajul de programare folosit în numeroase jocuri, dar și platforme precum Spotify, Netflix, Youtube sau Google poate părea o provocare.

Python este însă un limbaj de programare multifuncțional, ușor de înțeles după parcurgerea lecțiilor introductive sau de către cursanții care cunosc deja conceptele de bază ale programării.

Transformă curiozitatea față de programare în pregătire pentru un job remunerat corect

Echipa noastră este formată din oameni cu experiență în educație. Putem spune că o nevoie a elevilor apărută adesea după terminarea școlii este lipsa unei specializări sau lipsa înțelegerii cu adevărat a programării.

Cu ajutorul cursului de programare Python Code School Clubs, cursanții cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani învață cum să folosească acest limbaj de programare și dobândesc un set de abilități apreciate în spațiul locurilor de muncă moderne.

De la începător, la creator de aplicații în Python

Cursul de programare Python Code School Clubs este conceput pentru elevii și pasionații de programare care doresc să învețe bazele programării. Scopul cursului este de a ajuta cursanții să înțeleagă cele mai importante concepte din programare, dar și să le arate cât de simplu pot crea programe care automatizează munca oamenilor.

Acest curs este recomandat pentru cursanți începători între 12 și 16 ani sau pentru cei care au urmat deja un curs de HTML.

De la pasionat de tehnologie, la mic programator Python

Pentru elevii pasionați de Machine Learning, Inteligența Artificială, IOT (internetul lucrurilor) cursul Python este alegerea ideală. Limbajul de programare Python stă la baza multor proiecte cunoscute precum motorul de căutare Google, YouTube, sau chiar în proiecte ale Agenției Naționale pentru securitate (SUA). Este recunoscut pentru capacitatea de a lucra și a procesa un volum uriaș de date.

Cursanții vor folosi acest limbaj de programare pentru a înțelege conceptele programării.

Prin explicații și practică, cursanții învață să programeze în Python

În cadrul acestui curs, copiii învață cum să folosească, printre altele, structuri de date și instrucțiunile decizionale, repetitive. Limbajul de programare Python este ușor de înțeles cu ajutorul trainerilor noștri specializați.

Oferă-i copilului tău șansa de a învăța bazele unuia dintre cele mai folosite limbaje de programare!

Detalii Curs Python

Durată curs: 35 ședințe
Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Vârsta recomandată: 12-17 ani

Completează formularul și te contactăm imediat