Curs RPA - Robotic Process Automation pentru copii și adolescenți

Cursanții învață cum să realizeze roboți software ce imită comportamentul uman. Fie că își doresc să pună roboții la treabă pentru a transcrie mesaje vocale, fie pentru a scrie rapoarte zilnice pentru activități de la birou, cu RPA este posibil. 

Iată ce învață copiii la cursul de programare RPA – Robotic Process Automation 

Transformarea digitală a companiilor și obiceiurilor prezintă creșteri de la an la an, iar cei care au skill-urile necesare pentru automatizare sunt printre cei mai căutați profesioniști. 

Ți-am mai spus că RPA sau Robotic Process Automation este folosit pentru a dezvolta roboți care copiază comportamentul uman? Atunci când vorbim de taskuri plictisitoare sau repetitive, realizate la locul de muncă, RPA vine în ajutor și le preia în locul tău. 

Iată ce învață copiii la cursul de programare RPA:

  • ce înseamnă Robotic Process Automation și la ce folosește,
  • în ce domenii se folosește,
  • cum se realizează procesul de automatizare.
 

Pâna la finalul cursului, copilul tău va putea să creeze singur un program software pentru automatizarea acțiunilor pe calculator. 

Dezvoltarea și punerea la treabă a roboților iese din zona SF și poate să devină o carieră de succes pentru cei care urmează cursul de programare RPA Code School Clubs. Pornind de la concepte de bază, cu ajutorul trainerilor și prin practică, fiecare copil va descoperi cât de simplu e să transforme activitățile zilnice unei companii printr-o apăsare de buton, folosind RPA. 

Cum se desfășoară un curs de programare RPA sau Robotic Process Automation pentru copii și adolescenți

Copiii care participă pentru prima oară la un curs de programare Code School Clubs încep cu o ședință de 2 ore. Ședința este gratuită, iar un trainer cu experiență îi va prezenta copilului tău cum se desfășoară cursurile și va afla care este nivelul de la care trebuie să învețe să programeze.   

Fie că alegi cursul online RPA, cu trainer pentru copilul tău sau cursul de la sediul Code School Clubs din orașul tău, te asigurăm că oferim o experiență de învățare bazată pe evoluția fiecărui cursant. Până la finalul cursului de programare Robotic Process Automation, copilul tău va putea să ducă la capăt proiecte de automatizare și va avea cunoștințele necesare pentru a face totul singur.

Cum se automatizează procese folosind RPA (Robotic Process Automation) 

Pentru cursul Code School Clubs de RPA, este recomandată cunoașterea conceptelor de bază ale programării. 

Inteligența Artificială poate fi folosită pentru a crea procese de automatizare complexe cu RPA. 

Robotic Process Automation analizează cum se desfășoară procesele unei afaceri și le imită pentru a oferi utilizatorilor o resursă prețioasă – timpul. Taskurile repetitive sunt preluate de automatizarea creată.

Fun facts pentru cei care vor să învețe RPA 

  • RPA este folosit în domenii precum medicină, banking, asigurări și finanțe.
  • Există 3 tipuri principale de automatizare cu RPA: automatizare asistată – pe parcursul procesului este necesară și intervenția umană, automatizare fără asistare – procesul se desfășoară cap coadă fără intervenția unui om, RPA hybrid – combină procese ce necesită intervenția umană cu procese ce se desfășoară singure.
 

Dacă îți place gândirea și schemele logice, Robotic Process Automation este cursul care îți va automatiza o bună parte din muncă atunci când vei fi adult. Psst sunt mulți părinți care învață cot la cot cu copii lor. 

Este primul curs complet de Robotic Process Automation din România dezvoltat special pentru copii.

 

Cum înscrii copilul la cursul de programare Robotic Process Automation (RPA) 

Stabilim când ne vedem la ședința de evaluare gratuită. Apoi, în funcție de nivelul copilului, recomandăm cursul potrivit. Ținem cont de preferințele copilului, de recomandările trainerului și învățăm, treptat, fiecare cursant cum poate să folosească timpul la calculator pentru educație și pentru un viitor de succes.

Copilul tău urmează deja un curs de programare Code School Clubs și vrei să învețe și RPA? Așteptăm un email de la tine.

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, aflată în spatele Code School Clubs.

Cerințe pentru participarea la cursul RPA pentru copii 

Cursul RPA este recomandat celor care cunosc conceptele de bază din programare.

Cei care participă la curs de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu. 

Copiii care participă la cursurile de programare de la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe pe un laptop Code School Clubs. 

Detalii Curs RPA

Durata curs: TBA

Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Varsta recomandata: 12 – 17 ani

Completează formularul și te contactăm imediat