Curs de programare Scratch pentru copii

Susținut cu drag de traineri specializați, cursul de programare Scratch este ideal pentru noi aventurieri în lumea programării. Este recomandat pentru copii cu vârste între 8 și 11 ani, este distractiv, educativ și ajută copiii să creeze propriile povești digitale.

Transformă pasiunea pentru computer într-o oportunitate pentru viitor

Programarea cu Scratch reprezintă cel mai simplu și interactiv mod prin care se pot crea animații, jocuri și programe. Cu Scratch, copiii învață programare, transformând pasiunea pentru jocuri în drumul către o carieră de succes.

Cu ajutorul cursurilor Scratch Code School Clubs, cursanții învață conceptele de bază ale programării: variabile, condiții, bucle, funcții.

De la începător, la mic programator în Scratch

Alege acest curs pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani. Îl recomandăm celor care nu au mai programat niciodată sau cunosc doar câteva noțiuni de bază în programare. Cu ajutorul cursului Scratch, copiii fac primii pași în programare.

Cursul începe cu noțiuni introductive și devine mai complex pe măsură ce copiii avansează.

De la consumator de conținut, la creator

Copiii adoră tehnologia! Smartphone-uri, laptouri, tablete… orice implică un ecran, îi captivează. Iar realitatea este că și pe noi, adulții, la fel. Însă spre deosebire de generațiile noastre, cei mici au ocazia să învețe încă de la 8 ani cum să folosească tehnologia în avantajul lor și cum să creeze în loc să consume.

La cursul de programare Scratch pentru copii, au ocazia să dezvolte jocuri și animații, iar apoi pot să invite părinții sau prietenii să se bucure de ele. Când devin adulți, vor ști exact cum să folosească tehnologia pentru a avansa în carieră sau afaceri.

Prin joacă copiii, învață programare în Scratch

La cursul de programare Scratch Code School Clubs, trainerii pun accent pe pasiunile cursanților și țin cont de vârsta copiilor atunci când aleg modul de predare. Lecțiile sunt practice, iar prin joacă se învață și cele mai avansate noțiuni de programare Scratch.

Ajută-ți copilul să își clădească un viitor sigur, pentru început – prin joacă!

Detalii Curs Scratch

Durata curs: 16 sedinte
Organizare: saptamanal 1,5 – 2 ore
Varsta recomandata: 7-11 ani

Completează formularul și te contactăm imediat