Cum devii vlogger - curs pentru copii și adolescenți

Oferă-i copilului tău un cadou pe care îl va ține minte! Acest curs îi va prezenta tehnicile de filmare și prezentare folosite de vloggeri de succes. Va învăța să vorbească natural și să comunice eficient în fața unei camere.

Iată ce învață copiii la cursul Supervlogger – Cum să fii vlogger 

Lumea vlogging-ului este fascinantă! Copiii văd creatori cu nume cunoscute, cu milioane de vizualizări sau sute de mii de abonați și mulți își doresc să devină ca ei. Vlogging-ul poate fi un hobby sau, de ce nu, o sursă bună de venituri. Odată ce învață cum să devină vlogger, un cursant acumulează cunoștințe ce îl vor ajuta pe viitor, în viața socială și profesională.

Cum învață un copil să fie vlogger de succes? Va parcurge, pas cu pas și cu îndrumarea unui trainer, o serie de ședințe ce vor prezenta elementele necesare unui vlogger de succes, printre care:

  • cum să se folosească de lumină pentru a crea un vlog de calitate,
  • cum să încadreze un subiect corect,
  • cum să aibă un sunet impecabil în video,
  • cum să prezinte un subiect într-un mod clar, atrăgător,
  • cum să filmeze,
  • cum să gestioneze emoțiile atunci când se află în fața unei camere,
  • cum să editeze un video. 

Cursul îi va prezenta copilului tău cum să transforme un telefon sau o cameră într-o unealtă folosită pentru o carieră în lumea conținutului video. Cursantul pornește de la zero, iar până la final va putea să își creeze singur un vlog impresionant. 

Cum se desfășoară un curs care învață copiii cum să devină vlogger

Copiii care participă pentru prima dată la un curs Code School Clubs, încep cu o ședință de evaluare gratuită. Ședința este gratuită și este susținută, la fel ca întregul curs de vlogging pentru copii, de un trainer specializat. Trainerul va prezenta cum se desfășoară cursurile, va analiza nivelul copilului și va mentora apoi copilul având un scop clar – să îi ofere abilitățile de care va avea nevoie pentru viitor.

Cum îl ajută cursul de filmare și editare vlog pe copilul tău

Fie că este făcut pe YouTube, TikTok sau Instagram, vlogging-ul este atât de popular încât, în ultimii ani, a devenit o meserie în sine. Pe lângă posibilitatea de a face o carieră din vlogging, acest curs îi dezvoltă copilului tău abilitățile digitale, creativitatea și îl va învăța să își exprime ideile într-un mod clar și captivant.

Cum înscrii copilul la cursul vlogging

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat de înscriere, iar noi te contactăm. Aflăm ce nivel și ce pasiuni are copilul tău și începem apoi cursul, ținând cont de nevoile de dezvoltare ale copilului tău.

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, aflată în spatele Code School Clubs. 

Cerințe pentru participarea la cursul de vlogging pentru copii și adolescenți

Cei care participă la curs de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu. 

Copiii care participă la cursurile de programare la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe folosind un laptop Code School Clubs. 

Acest curs nu necesită cunoștințe anterioare despre vlogging. 

Detalii Curs Vlogging

Durată curs: 12 ședințe

Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore

Vârsta recomandată: 7-17 ani

Completează formularul și te contactăm imediat