Curs de programare Thunkable pentru copii

Cu ajutorul cursului de programare de jocuri și aplicații de mobil, copiii învață, chiar dacă nu au mai programat vreodată, să creeze aplicații Android sau iOS. În scurt timp pot să se bucure de propriile lor creații digitale, funcționale și gata de arătat prietenilor.

Iată ce învață copiii la cursul de programare Thunkable 

Mare-i bucuria pentru cei mici să petreacă timp pe Instagram, TikTok sau în jocuri video. Dar și mai mare este atunci când creează chiar ei o aplicație, exact cum și-o doresc. Fie că vor să dea forma unei liste interactive de cumpărături sau să creeze jocuri complexe pentru mobil, o pot face. Au nevoie doar de cursul de programare Thunkable. 

Pe durata cursului de programare aplicații de mobil, la sediul nostru sau online, viitorii programatori descoperă:

  • cum să transformare timpul petrecut pe telefon sau la calculator în timp dedicat creativității și educației,
  • cum să rezolve probleme urmând un fir logic,
  • cum să colaboreze alături de alți creatori de tehnologie,
  • funcții, condiții, variabile și multe alte elemente importante pentru dezvoltarea programelor, aplicațiilor și jocurilor,
  • cum să plănuiască un proiect și să îl ducă la bun sfârșit,
  • cum să creeze, desigur, aplicații și jocuri pe mobil, care îi pot duce către antreprenoriat sau o carieră de succes în IT.

Cum se desfășoară un curs de programare Thunkable pentru copii 

Micii pasionați de tehnologie, care participă pentru prima oară la un curs de programare Code School Clubs, încep cu o ședință de 2 ore prin care descoperă cursul. Ședința este gratuită și este susținută, la fel ca întregul curs Thunkable, de un trainer specializat.

Online sau la sediul Code School Clubs  din orașul tău, cei mici fac cunoștință cu lumea programării! Trainerul urmărește pasiunile copilului, nivelul pe care îl are și oferă recomandări personalizate. Până la final, va putea să programeze propriile aplicații și jocuri de mobil! 

Cum se programează cu Thunkable 

Thunkable este o platformă cu blocuri de cod și oferă o experiență de învățare distractivă pentru cei mici. Ca o alternativă user friendly la scrierea liniilor de cod, copiii învață elemente pe care le pot folosi mai apoi și în învățarea altor limbaje de programare. 

3 fun facts despre aplicații de mobil 

  • App Store are în jur de 1,96 milioane de aplicații disponibile pentru descărcare, iar Google Play Store aproximativ 2,87 milioane.
  • 49% dintre oameni deschid o aplicație de peste 11 ori în fiecare zi. 
  • Un om folosește, în medie, 10 aplicații pe zi și 30 de aplicații în fiecare lună.

Cum înscrii copilul la cursul de programare Thunkable pentru aplicații de mobil 

Completează formularul din linkul alăturat, iar noi te contactăm. Împreună stabilim când ne vedem la ședința de evaluare gratuită. Apoi, în baza preferințelor copilului, părinților și recomandărilor trainerului, alegem cursul potrivit pentru nivelul copilului tău, fie el la început de drum sau gata de programare avansată.

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, aflată în spatele Code School Clubs.

Cerințe pentru participarea la cursul de programare Thunkable pentru copii 

La acest curs se pot înscrie și copiii care programează pentru prima oară.

Cei care participă la curs de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu. 

Copiii care participă la cursurile de programare la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe folosind un laptop Code School Clubs. 

Detalii Curs Thunkable

Durata curs: 2 module

modul 1 conține 12 ședințe, 

modulul 2 conține 12 ședințe

Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Varsta recomandata: 9-16 ani

Completează formularul și te contactăm imediat