Meet our coders: Ștefania, Radu și Antonia

copii la cursuri de programare

În această săptămână cunoaștem 3 noi cursanți Code School Clubs. "Meet our coders" este o serie de discuții cu pasionați de programare, cursanți Code School Clubs care s-au transformat din consumatori, în creatori de conținut, creatori de tehnologie.

Meet Ștefania 👋

Ștefania este pasionată de tehnologie, iar acest lucru ni-l dovedește constant. A creat propriul său robot, a ajuns în semifinala competiției internaționale Technovation Girls, iar în viitor se vede cu siguranță lucrând în domeniul IT.💻

Urmărește întregul interviu aici 👇

💬

Meet Radu

Este pasionat de programare, iar asta ne-o dovedește de fiecare dată la cursurile din weekend, însă am fost surprinși să descoperim că în timpul său liber, Radu îmbină pasiunea pentru tehnologie cu creativitatea, într-un mod aparte.

Descoperim în continuare poveștile cursanților noștri, iar săptămâna aceasta stăm de vorbă cu Radu. Am aflat cum de unde a plecat pasiunea pentru tehnologie, cum își pune în practică această pasiune și am descoperit că planurile sale de viitor sunt foarte interesante și ne bucurăm tare mult că putem fi alături de el în procesul de învățare.

Urmărește și tu întregul interviu aici 👇

Meet Antonia 👋

În urmă cu 4 ani, Antonia s-a alăturat cursurilor Code School Clubs și și-a descoperit pasiunea pe care acum își dorește să o transforme în carieră.

Și-a descoperit pasiunea pentru programare la primul său curs de HTML și Scratch. Acum, Antonia ia parte la o competiție organizată de NASA, iar atunci când se gândește la viitoarea carieră… ne vorbește despre Spațiu. 🚀🪐 Suntem siguri că va ajunge unde își dorește, însă până atunci, trebuie neapărat să urmărești întreaga discuție aici

Urmărește și tu întregul interviu aici 👇

Cursuri de programare
pentru copii

Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.