S-au închis școlile, însă educația continuă

s-au inchis scolile code school clubs

Anul acesta ne confruntăm cu o situație dificilă din cauza căreia s-au inchis școlile pe o perioadă destul de îndelungată. Timpul petrecut acasă le dă copiilor senzația de vacanță și sunt destul de slab motivați să mai facă teme, să învețe sau să comunice cu profesorul de la școală.

Această situație poate deveni o adevărată provocare pentru părinții care sunt puși acum în situația de a păstra un echilibru între timpul liber al copiilor și timpul dedicat studiului. În ajutorul lor vin numeroasele cursuri dedicate copiilor, pe care mediul online le pune la dispoziție și cu ajutorul cărora procesul de învățare devine unul mai ușor, mai eficient și mai distractiv.

Oferă-i copilului tău timp de calitate în mediul online

Principalul avantaj pe care aceste cursuri îl oferă este faptul că cei mici transformă o parte din timpul petrecut pe laptop sau tabletă pentru a se juca, în timp dedicat studiului, în care se pregătesc pentru școală, își descoperă pasiuni și își dezvoltă anumite abilități care le vor fi necesare în viitor.

Code School Clubs pune la dispoziția elevilor o serie cursuri online de programare adaptate nivelului de înțelegere al fiecăruia dintre ei. Pas cu pas, copiii încep prin a cunoaște computerul, învață primele noțiuni de programare, creează primul website cu ajutorul HTML și CSS, prima aplicație pentru smartphone în AppInventor și pot ajunge până la stăpânirea unor limbaje mai avansate de programare precum Python sau C++.

În același timp, chiar dacă momentan s-au închis școlile, prin intermediul acestor cursuri, copiii își dezvoltă gândirea logică și creativitatea, și în final, noțiunile învățate le vor folosi și la alte materii din științele exacte precum: chimie, fizică sau matematică.

 ‘‘Din dorința de a le oferi copiilor acces rapid la resurse educaționale de calitate, am urcat cursurile Code School Clubs și în mediul online. De cinci ani, oferim cursanților șansa de a se pregăti în domeniul IT cu ajutorul cursurilor realizate de trainerii noștri, indiferent de orașul sau țara în care se află copiii.’’ spune Alin Chiriac, fondatorul Code School Clubs.

Cursurile sunt alcătuite din materiale video interactive în limba română, iar la finalul lecțiilor copiii pun în practică noțiunile învățate printr-o serie de exerciții și provocări. În funcție de vârstă și de nivelul de cunoștințe anterioare, fiecare copil poate să acceseze cursul potrivit și să se bucure de o experiență plăcută de învățare.

Mai multe informații despre cursurile Code School Clubs pe codeschoolclubs.ro sau pe pagina de Facebook Code School Clubs

Cursuri de programare
pentru copii

Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.