Categorii

Meet our coders: Ștefania, Radu și Antonia
În această săptămână cunoaștem 3 noi cursanți Code School Clubs.
“Meet our coders” este o serie de discuții cu pasionați de programare, cursanți Code School Clubs care s-au transformat din consumatori, în creatori de conținut, creatori de tehnologie.

Meet our coders: Briana și Robert
În această săptămână facem cunoștință cu 2 cursanți Code School Clubs.
“Meet our coders” este o serie de discuții cu pasionați de programare, cursanți Code School Clubs care s-au transformat din consumatori, în creatori de conținut, creatori de tehnologie.

Dark Web: Pericolul online de care puțini știu
Dark Web, așa cum îi spune și numele, este acea parte a internetului ascunsă, care se află dincolo de paginile și informațiile pe care le putem accesa cu toții prin intermediul motoarelor de căutare precum Google, Bing sau Yahoo.

Școala online vs. timpul petrecut în fața ecranului: Sfaturi pentru părinți
De ani de zile, ca părinți, ne facem griji cu privire la timpul petrecut în fața ecranului de către copiii noștri, și apoi – puf! – în timpul pandemiei, dispozitivele electronice reprezintă o soluție salvatoare pentru copii, prietenii lor și întreaga familie. Pentru mulți, este și modul în care vor învăța în viitorul apropiat. Deci, deși s-ar putea să nu ne încânte ideea ca cei mici să stea în fața unui computer ore în șir pentru școală și joacă, este posibil să trebuiască să ne ajustăm modul în care gândim și să privim dispozitivele electronice ca un nou mediu de dezvoltare și educare a copiilor.

Jocuri educative: Adu educația în lumea digitală a copilului tău
Copiii iubesc să petreacă timpul online, fie că vorbim de jocuri și aplicații, de rețelele de socializare sau accesând filmulețe pe YouTube. Din dorința de a reduce timpul pe care copiii îl petrec în fața ecranului, mulți părinți iau decizia radicală de a le limita destul de mult accesul online.

3 adevăruri despre programare dovedite științific
Este adevărat: programatorii gândesc într-un mod diferit față de toți ceilalți!
De regulă, se spune că programatorii sunt în mod necesar mai inteligenți, mai logici sau mai raționali decât toți ceilalți. În acest sens, oamenii de știință au început recent să studieze creierul programatorilor și au ajuns la câteva concluzii interesante despre programare.