Categorii

cursuri de programare online code school clubs
Părinți în era digitală

Educația și tehnologia: mai aproape ca niciodată

Educația este unul dintre domeniile în care efectele crizei de la nivel global se resimt puternic. Cursurile școlare sunt suspendate pe o perioadă mare de timp, iar cluburile educaționale private au fost nevoite să adopte aceeași măsură, totul pentru protejarea copiilor și combaterea virusului. Același lucru l-am făcut și noi, la Code School Clubs, oferind acum cursuri de programare online.

CITEȘTE MAI MULT »
s-au inchis scolile code school clubs
Părinți în era digitală

S-au închis școlile, însă educația continuă

Anul acesta ne confruntăm cu o situație dificilă din cauza căreia s-au inchis școlile pe o perioadă destul de îndelungată. Timpul petrecut acasă le dă copiilor senzația de vacanță și sunt destul de slab motivați să mai facă teme, să învețe sau să comunice cu profesorul de la școală.

CITEȘTE MAI MULT »
Si parintii au nevoie de educatie IT
Părinți în era digitală

Și părinții au nevoie de educație IT, nu doar copiii

În era tehnologiei, educația digitală încă este un subiect dureros pentru România. Atunci când vorbim de pregătirea pe care o oferim tinerei generații nu ne mai putem limita doar noțiunile de matematică, la limba română sau istorie. Educația IT, împreună cu un pachet complet de abilități au devenit o parte importantă în pregătirea elevilor pentru a face parte din viitoarea generație de profesioniști.

CITEȘTE MAI MULT »
invata programare code school clubs
Părinți în era digitală

Cât timp poate petrece copilul tău în fața ecranului și ce ar trebui să facă online?

Suntem în era tehnologiei și tot mai multe activități se desfășoară în mediul online, inclusiv educația. Fie că vorbim despre citit, despre a învăța programare, matematică, fizică, informatică sau orice limbă străină, lumea digitală ne oferă acces infinit la informații și la resurse pe care le putem folosi pentru a ne informa și a acumula cunoștințe în diferite domenii.

CITEȘTE MAI MULT »