Programare Scratch – primii pasi

programare scratch code school clubs

Învățând programare Scratch, copiii înțeleg conceptele de bază ale programării, prin crearea propriilor jocuri, animații, prezentări sau proiecte creative.

Copiii descoperă cum să-și folosească imaginația prin intermediul platformei Scratch. În plus, dacă învățarea se face într-un mod distractiv, copiii sunt motivați să construiască ceva singuri. Atunci când vine vorba de programarea unor jocuri, copiii au posibilitatea să-și folosească creativitatea și au sentimentul că ceva făcut de ei funcționează – este poate cel mai bun mod de a crește stima de sine.

Imaginația este cea care prinde contur cel mai bine atunci când tehnologia este folosită în mod corect, iar platforma de programare Scratch este un mediu perfect pentru copiii care vor sa facă primii pași în programare.

Dacă până de curând copiii se limitau la o foaie de hârtie și creioane colorate, acum au posibilitatea să își dea frâu liber imaginației. Ei pot construi jocuri, programe, animații, roboți, își pot pune bazele propriilor lor lumi virtuale și pot avea acces la orice informație în timp real.

Află mai multe despre cursurile de programare Scratch pentru copii și alte cursuri de programare Code School Clubs!

Cursuri de programare
pentru copii

Copilul tău poate să bifeze încă de pe acum abilitățile care vor fi la căutare când el va fi deja mare.