Hai la taberele urbane de tehnologie și programare

La sediul Code School Clubs din orașul tău sau online, copilul tău se împrietenește cu tehnologia în mod distractiv în timpul vacanței.

Cum se face înscrierea la taberele de tehnologie

1. Completează formularul

În formularul de înscriere ai opțiunea să verifici disponibilitatea și alegi apoi tabăra dorită din orașul tău. Dacă ai nevoie de îndrumare în alegerea unei tabere potrivite, vei putea solicita o discuție cu un membru al echipei Code School Clubs. Recomandările pentru tabăra urbană se fac ținând cont de vârsta, nivelul și pasiunile copilului tău.

2. Achită taxa de înscriere

Locurile pentru taberele urbane sunt limitate. După stabilirea detaliilor, achită avansul aferent taberei alese ca să rezervi un loc. Este un avans care se va deduce din plata taberei. 

3. Începem tabăra

Conform opțiunilor stabilite cu reprezenantul Code School Clubs din orașul tău, tabăra va începe. Până la finalul taberei, copilul tău își va însuși cunoștințe din domeniul tehnologiei și va putea să creeze singur proiecte, își va face prieteni noi și va fii cu un pas înainte în lumea digitală care ne înconjoară.

Tabere urbane pentru copii între 6 și 17 ani

Code School Clubs a dezvoltat un curriculum ușor de urmărit care oferă o călătorie clară prin subiecte precum științe, inginerie și spațiu. În cadrul taberelor de tehnologie, cursanții dezvoltă proiecte captivante folosind o abordare bazată pe descoperire. Își dezvoltă gândirea computațională și învață principii STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Tabăra de fotbal robotic
11-14 ani

În cadrul taberei de fotbal robotic, cursanții învață să construiască roboți și să îi programeze pentru a forma o echipă de fotbal.

Rezultatul? Un meci de neuitat și o nouă pasiune: robotica.

“Este un moment tensionat pe teren, robotul X36 pare că are o ocazie clară de a marca, cu mingea trecând de portar și apropiindu-se rapid de linia porții. Dar, așteaptă! Jucătorul defensiv Z98 din echipa adversă iese în față și reușește să blocheze șutul!”

 

Tabăra de creare și editare video
8-14 ani

Oferă-i copilului tău o vacanță de neuitat la tabăra de creare și editare video!

Va afla tehnici de filmare, va învăța cum să să comunice eficient în fața unei camere și va descoperi cum programele de editare video adaugă acel factor UAU la creațiile sale.

Rezultatul? Acumulează cunoștințe ce îl vor ajuta în viața socială și profesională.

Bonus: copilului tău își dezvoltă creativitatea și află cum să își exprime ideile într-un mod clar și captivant.

Tabăra
Primul meu podcast
10-14 ani

Știai că zâmbetul de aude într-un podcast? 

La fel și fiecare cuvânt spus prea repede sau prea încet, chiar și respirația!

În vacanță, ajută-ți copilul să își îmbunătățească abilitățile de comunicare.

Rezultatul? Ușurință în exprimarea ideilor.

Fie că alege să prezinte universul, importanța limbajelor de programare sau să fie gazda unor invitați de renume, crearea unui podcast îl va ajuta să devină un bun orator.

Realitate Virtuală (VR) și Realitate Augmentată (AR)
9-13 ani

Cursanții construiesc viitorul pas cu pas și se pregătesc să se lanseze într-un domeniu aplicabil în numeroase industrii, de la medicină până la metaverse.

Rezultatul? Copilul tău putea dezvolta soluții reale pentru diferite nevoi cu ajutorul programării VR și AR.

Realitatea Augmentată (AR) și Realitatea Virtuală (VR) aduc o nouă perspectivă asupra utilizării tehnologiei. Inovația și distracția sunt garantate în această tabără urbană.

 

Taberele de educație IT pentru copii Code School Clubs sunt organizare pe nivele de înțelegere și vârstă pentru a dezvolta cele 5 mari arii de competență recunoscute de Uniunea Europeană:  alfabetizare digitală, comunicare și colaborare, crearea de conținut digital, siguranță online, rezolvarea problemelor.

Aplicații și jocuri JavaScript
12-17 ani

În timpul vacanței, copiii au ocazia să participe la cursuri intensive de programare și să dezvolte cu JavaScript propriile versiuni ale jocurilor preferate de generații întregi, precum Mario, aplicații pentru organizarea sarcinilor de zi cu zi.

 

Tabără RPA Robotic Process Automation
12-16 ani

Automatizarea schimă piața muncii! În tabara RPA, cursanții învață cum să realizeze roboți software ce imită comportamentul uman. Fie că își doresc să pună roboții la treabă pentru a transcrie mesaje vocale, fie pentru a reda rapoarte zilnice, cu RPA este posibil.

Tabăra Prima mea aplicație de mobil
9-12 ani

Mare-i bucuria pentru cei mici să petreacă timp pe rețele de socializare sau în jocuri video. Dar și mai mare este atunci când creează chiar ei o aplicație pentru mobil, exact cum și-o doresc. În tabăra de programare Thunkable învață să creeze jocuri și aplicații pentru telefoane. 

Tabăra Primul meu robot
6-8 ani

Cu Lego WeDo se dă startul la distracție! Copiii construiesc mașini, roboți și dispozitive pe care le controlează apoi folosind programarea. 

Controlul se face prin așezarea unor blocuri colorate de cod, care facilitează introducerea în programare.

Taberele de tehnologie pentru copii Code School Clubs sunt aliniate planului de acțiune UE 2021-2027 pentru educația digitală, dezvoltând aptitudini și competențe digitale relevante precum: aptitudini și competențe digitale de bază de la o vârstă fragedă, alfabetizare media pentru combaterea dezinformării, competențe digitale avansate care să sporească numărul de specialiști în domeniul digital, garantarea unei reprezentări echilibrate a fetelor și a tinerelor în studiile și profesiile din sectorul digital.

Tabăra Primul meu joc
7-10 ani

Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la tabăra Scratch din vacanță. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Tabăra Primul meu website
10-13 ani

Primii pași în programare se pot face la tabăra urbană de HTML și CSS. Cursanții învață să creeze website-uri pe care mai apoi le pot folosi pentru propriile pasiuni. 

Tabăra de introducere în Python
12-15 ani

În cadrul taberei, cursanții învață să creeze jocuri folosind Python. Este însă un limbaj de programare multifuncțional, ușor de înțeles de către copiii care cunosc deja conceptele de bază ale programării.

Tabăra de introducere în Arduino
11-14 ani

În tabara de programare cu Arduino, copiii dezvoltă roboți și dispozitive inteligente pe care le pot controla de la distanță, precum un sistem de udare a plantelor sau un sistem securitate pentru ușă.

Vacanța este momentul descoperirilor. Părinții descoperă că au acasă un mic inginer în devenire, iar copiii descoperă următorul nivel pentru robotică, programare, creare video sau pocasting.

Tabăra de programare în limba engleză
6-10 ani

În cadrul taberei cursanții cu vârste între 6 și 10 ani descoperă, în limba engleză, bazele programării, în timp ce își dezvoltă gândirea critică, creativitatea și abilitățile tehnice. Pentru această tabără nu au nevoie de cunoștințe anterioare de programare.

 

Tabără de inteligență artificială
9-14 ani

Pregătește-ți copilul pentru viitor! Ce este inteligența artificială, care sunt joburile pe care le va “fura”, cum gândește și cum poate o poți utilizată pentru a-ți crește performanța sunt doar câteva dintre întrebările la care copiii primesc răspuns pe parcursul acestui workshop.

Tabăra de algoritmică
12-15 ani

Un algoritm este o succesiune de pași elementari ce ajuta la dezvoltarea unei probleme (de ordin matematic / informatic). Algoritmul este noţiunea fundamentală a informaticii. Totul este construit în jurul algoritmilor, iar în cadrul acestui workshop copiii descoperă elementele de bază. 

Contactează sediul Code School Clubs din orașul tău pentru detalii despre taberele urbane