Cursuri de programare și robotică pentru copii în Arad

Copiii învață cum să folosească tehnologia în avantajul lor la Code School Clubs.

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Copiii își construiesc viitorul la cursurile de programare

Cu entuziasmul și experiența mereu la noi, ajutăm copiii să își descopere pasiunile și să se specializeze înainte de a termina liceul. 

Fiecare curs de programare și robotică vine la pachet cu bucuria cursanților de a înțelege cum funcționează tehnologia și de a construi de la zero mici roboți sau aplicații.

Timpul în fața ecranului se transformă în timp pentru educație, iar rezultatele se văd în dorința continuă a copiilor de învăța ceva nou.

Str. Vasile Milea Nr. 9, Ap. 1, Arad
arad@codeschoolclubs.ro
+40 744 116 393

Copiii își dezvoltă abilități de top pentru viitor

creativitate dezvoltata la cursuri programare copii

Creativitate

gandire logica cursuri programare it

Gândire logică

adaptabilitate dezvoltata la curs de programare it

Adaptabilitate

Animații, jocuri, aplicații inedite și povești interactive sunt rezultatele liniilor de cod așezate de copiii pasionați de tehnologie. Iată cursurile care îi ajută să transforme imaginația în realitate.

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare