Cursuri de programare și robotică pentru copii în Craiova

Prin joacă, ajutăm copiii cu vârste între 6 și 17 ani, să devină programatori

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Cursuri de programare pentru copiii din Craiova

Părinții aleg cursurile de programare și robotică Code School Clubs Craiova pentru a oferi celor mici șansa de a se dezvolta într-un domeniu aflat la mare căutare, în întreaga lume.

Cursanții învață să creeze aplicații, jocuri și programe complexe și află cum pot să le folosească pentru a construi afaceri din pasiune sau pentru a excela la locul de muncă. Înainte de a termina liceul, au posibilitatea de a crea propriile proiecte inedite. 

Strada Ion Maiorescu, nr. 4, Cladirea Proiect, et. 2, Craiova
+40 730 647 628

Învață programare la Code School Clubs Craiova

Grupe de varsta

Copiii învață să programeze de la traineri pasionați de tehnologie.

Accesibil oriunde

Fiecare copil are parte de îndrumare personalizată pentru rezultate rapide.

Satisfactie garantata

Cursurile oferă o călătorie completă, de la începător, la programator.

Te așteptăm la cursuri de programare în Craiova

Iată cursurile de programare care ajută copiii din Craiova să transforme imaginația în realitate și pasiunea în carieră.

Oferta de cursuri

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare