Categorii

fortnite, code school clubs
Părinți în era digitală

Ce trebuie să știi despre jocul Fortnite – Ghidul pentru părinți

Copilul tău este prins în frenezia cauzată de jocul Fortnite? Iată tot ce trebuie să știi despre acest joc video, extrem de popular în rândul copiilor.
Frenezia Fortnite pare că a apărut de nicăieri. Deodată, mii de copii discută, joacă și investesc timp și bani în acest joc. Și odată cu ei, părinții se întreabă ce este cu acest joc și cum de a reușit să cucerească atât de mulți copii. 

CITEȘTE MAI MULT »
dispozitive inteligente code school clubs
Părinți în era digitală

Ghidul parintilor pentru dispozitive inteligente (Smart Devices)

Sunt Google Home și Amazon Echo OK pentru copii? Ar trebui să cumpărați dispozitive inteligente pentru casă? Care sunt avantajele dispozitivelor inteligente și care sunt riscurile legate de confidențialitatea și securitatea datelor la care vă expuneți?
În acest articol vom încerca să vă răspundem la toate aceste întrebări.

CITEȘTE MAI MULT »
copiii si tehnologia code school clubs
Părinți în era digitală

Copiii si tehnologia: Timpul recomandat pentru copii in fata ecranelor

Copiii si tehnologia au o relatie din ce in ce mai apropiata si de la varste tot mai fragede. In efortul de a ajuta familiile sa reduca utilizarea exagerata a tehnologiei, grupari precum Academia Americana de Pediatrie (AAP) sau Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) au lansat mai multe ghiduri care incurajeaza reducerea timpului petrecut de copii in fata ecranelor.

CITEȘTE MAI MULT »