Cursuri de programare și robotică pentru copii în Baia Mare

Alege cursuri care pregătesc copiii pentru viitor

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Când mă fac mare vreau să fiu…

Opțiunile apărute pentru locurile de muncă sunt multe și diferite față de cele de acum 10-15 ani. Tehnologia se află într-o continuă evoluție, la fel și automatizarea. Iar când zi de zi apelăm la mediul digital, avem toate motivele să îi învățăm pe copii limbaje de programare și robotică. La Code School Clubs, copiii au parte de cursuri adaptate nevoilor prezentului și dobândesc abilitățile necesare pentru lumea în care trăim.

Activități de vară pentru copii în Baia Mare

Ce activități ai pregătit pentru vacanța copilului tău?

Profită de prețurile speciale pentru atelierele intensive și ajută-ți copilul să descopere lumea tehnologiei. Aceste ședințe îl vor ajuta: să se dezvolte personal, să își facă noi prieteni, să folosească tehnologia pentru a învăța.

Accesează linkul de mai jos pentru detalii și înscriere.

Str. Gheorghe Bilascu, nr 16/1 Baia Mare
baiamare@codeschoolclubs.ro
+40 740 037 682

Cursanții învață programare cu plăcere și își dezvoltă abilități bune pentru viitor

creativitate dezvoltata la cursuri programare copii

Creativitate

gandire logica cursuri programare it

Gândire logică

adaptabilitate dezvoltata la curs de programare it

Adaptabilitate

Animații, jocuri, aplicații inedite și povești interactive sunt rezultatele liniilor de cod așezate de copiii pasionați de tehnologie. Iată cursurile care îi ajută să transforme imaginația în realitate.

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare