Cursuri de programare și robotică pentru copii în Cluj-Napoca

Invităm copiii pasionați de tehnologie la cursuri care îi ajută să devină, într-un timp scurt, creatori de jocuri, programe și aplicații.

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Copiii învață programare în Cluj

Pornind de la zero, copiii între 6 și 17 ani, învață programare și robotică, află care sunt componentele unui calculator, se joacă cu roboți și chiar îi construiesc, descoperă ce înseamnă siguranța online și se pregătesc să devină experți în IT.

Toate acestea cu ajutorul trainerilor specializați, la Code School Clubs Cluj-Napoca.

Str. Ploiesti, Nr. 9, Cluj-Napoca
+40 746 064 534

Descoperă cursuri de programare în Cluj-Napoca

Grupe de varsta

Cursanții pornesc de la nivel începător și pot să devină programatori.

Accesibil oriunde

Trainerii sunt oameni ce profesează în domenii IT și sunt pasionați de educație.

Satisfactie garantata

Prin joacă, cei mici învață și cele mai complexe limbaje de programare.

Ajută-ți copilul să îți descopere pasiunea

Iată cursurile de programare de la Code School Clubs Cluj-Napoca. Copiii între 6 și 17 ani participă inițial la o lecție demo gratuită, apoi se pot înscrie la cursul dorit.

Oferta de cursuri

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare