Cursuri de programare și robotică pentru copii în Pitești

Hai să vezi cum se distrează copiii în timp ce se pregătesc pentru viitor!

Play Video about Transformam pasiunea in edicatie

Viitorul este al copiilor și al tehnologiei

Indiferent ce carieră va alege copilul tău, cunoștințele dobândite la cursurile de programare Code School Clubs îi vor sta alături. 

Echipa Code School Clubs Pitești este formată din oameni care înțeleg nevoia unui mod de predare inovator și transformă fiecare curs de programare într-o adevărată distracție. Copiii învață cu plăcere și înțeleg cum funcționează tehnologia care ne înconjoară.

Strada Gârlei, 24A, etaj 1, Pitești
pitesti@codeschoolclubs.ro
+40 727 392 289

Învață programare fără efort

Grupe de varsta

Cursanții participă la tabere și evenimente educaționale.

Accesibil oriunde

Fiecare copil își dezvoltă abilități importante pentru viitor.

Satisfactie garantata

Limbajele de programare sunt descoperite prin practică și joacă.

Alege cursuri pentru dezvoltarea competențelor copilului

Animații, jocuri, aplicații inedite și povești interactive sunt rezultatele liniilor de cod așezate de copiii pasionați de tehnologie & IT. Iată cursuri de programare în Pitești care îi ajută să transforme imaginația în realitate.

Oferta de cursuri

8-17 ani

Scratch

Salutări, mici programatori! Copiii care nu au mai programat niciodată învață programare cu ajutorul blocurilor vizuale la cursul de Scratch. Lecțiile vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă.

Detaliile cursului

6-9 ani

Arduino

Primul meu robot se numește… Frankenbot! Unul dintre cele mai iubite cursuri este Arduino. Cursanții construiesc dispozitive care îndeplinesc diferite cerințe, de la aprinderea unui bec led până la udarea florilor din casă.

Detaliile cursului

9-14 ani

Python

Programatorii în Python sunt printre cei mai bine plătiți. Acest limbaj de programare are numeroase întrebuințări. Poate fi folosit pentru aplicații cu inteligență artificială sau jocuri gata de arătat prietenilor!

Detaliile cursului

9-17 ani
8-17 ani

C++

Să creez o aplicație pentru banking pe placul mamei sau un joc pe placul meu? C++ este un limbaj complex, care poate fi folosit în numeroase domenii. Cursanții învață acest limbaj de programare mai ușor de la trainerii care profesează în domeniu.

Detaliile cursului

12-17 ani

HTML + CSS

Abilitatea de a crea website-uri oferă oportunități nelimitate. Părinții și cursanții aleg acest curs pentru rezultatele rapide pe care le aduce. Copiii se specializează înainte să termine liceul și pot avea apoi un venit propriu, lucrând de oriunde și oricând doresc.

Detaliile cursului

9-14 ani

Grafică Python

Uite, am creat un întreg univers și poți să te plimbi prin el! Cursul de grafică Python este îndrăgit de cursanți. Le permite să creeze interfețe pentru aplicații interactive și jocuri captivante. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile video!

Detaliile cursului

9-17 ani

Meet our Coders

Poveștile cursanților Code School Clubs sunt minunate! Copii absorb toate informațiile despre limbajele de programare și le transformă în proiecte mărețe.

Website-uri, jocuri video, roboți inteligenți sunt doar o parte din creațiile lor.

Ce spun părinții?

Cu ajutorul cursurilor Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor.

ce cred parintii despre programare